Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki az osztálytársam és nagyon bejön, meg szerintem én is neki, de nem vagyok benne biztos, és nem akarok túlságosan rányomulni, mit tegyek?
Hasonló az érdeklődési körünk,együtt beszélgetünk a szünetekben, mindig beszólogat,de persze csak viccből én pedig nevetek rajta. A suliba 1 hete azt terjesztette 2 lány haverom hogy összejöttünk,persze a fiú kiosztotta őket. (az egyiknek beszólt a srác még a múltkor és szerinte ezzel kapta vissza a bántást) Megmondta nekik hogy engem nem kellett volna belekeverniük,meg hogy én mindig rendes voltam velük... Tegnap is rám írt,hogy megyek-e suliba,meg mostanában egyre többször keresi feltűnően a társaságom :) Többször hozzámér, pl. a vállamon átkarol,rámdől,stb. Megölelni nem szoktuk egymást mert ő nem az a fajta fiú,még sosem volt barátnője. Mivel hogy azt terjesztette ez a két csaj,hogy járunk,ezért egész pénteken veszekedtek a sráccal,én meg inkább csendbe maradtam... Aztán megvárt (bejárós és ment a buszhoz), és mondta ,hogy miért, legalább azt hiszik hogy összejöttünk,örüljek neki. Ezt sem tudom mire venni. Meg még 2 hónapja a sportházba kellett székeket pakolnunk a szalagtűzőre, és egyszer felnéztem a nagy pakolásból, ő ott állt és a szemembe nézett, kb. 5-6 mp-ig,aztán rám kacsintott (még sose láttam ilyet tőle) . Volt amikor megcsípte a derekamat,meg bökdösött és hasonlók. Mikor kb. 2 hete másfelé mentem haza a suliból,mert mamámhoz mentem,megvárt, és együtt mentünk... Régebben ez sem volt jellemző. Sokszor néz rám, a lányok is mondták,hogy órán is sokszor rám néz... :) Viszont amin nem tudok eligazodni, az az, hogy ennek a csajnak elmondta,hogy mi nem leszünk együtt. Egy kicsit elkeseredtem,hogy nem gondol semmi többet. Pedig egyre jobban kezdem észrevenni,hogy többként tekint rám mint egy haverra. Mindig van téma és meg tudjuk egymást nevettetni,nagyon szeretek vele lenni. Még sokáig magamnak se mertem bevallani,hogy szeretem, de onnan jöttem rá,hogy féltékeny vagyok,ha mással nevet és nem velem... :/ Hamarabb megyek,hogy mire ő beér a suliba, én is ott legyek,hogy tudjak vele lenni minél többet ... "Házi nyúlra nem lövünk" alapon nem is kellene hogy gondolkozzak többön mint barátság,de hátha lesz valami. Szerintetek mit gondol rólam a srác? Szépnek tartanak mások,csinosnak,okosnak, de nem a ribi kategória, szerény vagyok, vicces és kedves.
/16 évesek vagyunk./
Köszi mindenkinek
Többiek is írjanak!!!
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!