A szüleim nem veszik komolyan a párkapcsolatomat és ez elég rosszul esik.19/L Mit csináljak?
nagyon szeretjük egymást a barátommal, igazi lelki társak vagyunk. Egymással képzeljük el a jövőnket. Voltak már kapcsoaltaim de azok nem voltak ilyenek... De a szüleim mindig mondják, hogy fiatal vagyok, ráérek még, úgyse ő az igazi, majd keresek mást... Egyszer találkoztak csak vele, ez is amiatt van, hogy nem igazán érdeklődnek iránta.
1 éve vagyunk együtt és egyre biztosabb a kapcsolatunk.. Ezért is örülnék ha a szüleim is megértenék ezt
Kövezzetek meg, de én a falra mászok az ilyen szülői hozzáállástól.
19 évesen az ember már nem gyerek, van egy kialakult ítélőképessége, amit tiszteletben kell tartani. Ellenkező esetben következik be a szülő-gyerek kapcsolat romlása.
Szerintem szülőként az ember legfontosabb feladata, hogy mindig támogassa a gyerekét, a párkapcsolati kérdésekben is. Vagy mondják meg, hogy ez egy rossz kapcsolat, szálljon ki belőle a gyerek, vagy fogadjk el és örüljenek vele együtt, de a passzív "nem érdekel" hozzáállás a legrosszabb.
Maradjunk annyiban, kevés az esélye,hogy ezzel az emberrel fogsz leélni még kb60 évet.
A szüleid nyilván erre gondolnak,és van is némi igazuk.
"19 éves felnőtt lányról van szó, te szerencsétlen! "
19 eves gyerekrol van szo. Egy felnott nem kerdez ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!