Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem veszik komolyan...

A szüleim nem veszik komolyan a párkapcsolatomat és ez elég rosszul esik.19/L Mit csináljak?

Figyelt kérdés

nagyon szeretjük egymást a barátommal, igazi lelki társak vagyunk. Egymással képzeljük el a jövőnket. Voltak már kapcsoaltaim de azok nem voltak ilyenek... De a szüleim mindig mondják, hogy fiatal vagyok, ráérek még, úgyse ő az igazi, majd keresek mást... Egyszer találkoztak csak vele, ez is amiatt van, hogy nem igazán érdeklődnek iránta.

1 éve vagyunk együtt és egyre biztosabb a kapcsolatunk.. Ezért is örülnék ha a szüleim is megértenék ezt

2016. ápr. 22. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Majd elmúlik.
2016. ápr. 22. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Gyerekszerelem, azert nem veszik komolyan. Ha felnottkent is vele leszel akkor komolyan fogjak venni. (amikor mindketten dolgoztok, van kozos lakas, stb)
2016. ápr. 22. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd rájuk. Én 19 évesen férjhez mentem, 27-én lesz a 20. házassági évfordulónk :) És nem, nem voltam terhes, csak tudtuk, hogy mi ezt akarjuk.
2016. ápr. 22. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
31%
a rózsaszin ködfelhő az endorfin hormon termelődése 2-3 évig tart majd ha ez után megérted miről beszélnek a szüleid
2016. ápr. 22. 21:45
 5/13 H_Vivien ***** válasza:
47%
Nem nagyon értem, hogy miért pontozod le azokat a válaszokat, akik nem erősítenek meg a Te véleményedben. Az igazat akarod hallani, vagy megerősítést és alátámasztást vársz, hogy ugye igazad van? Senki sem tudja, hogy mit hoz a holnap. 19 évesen én is így gondoltam, ahogy Te, és a 0 pontos válaszok jöttek be, pedig 3 évig voltunk együtt. A szülők tapasztaltabbak, láttak és megéltek már egy s mást. Lehet, hogy életetek végéig egyútt maradtok (legyen így), de fiatal vagy még, sanszos, hogy nem! De ez persze most még elképzelhetetlen számodra. Annyi minden áll még előttetek, nem éltek együtt, nem vagytok önálló pár, szinte nem is éltetek még igazán. Ezek a nehéz dolgok, amik ilyenkor még olyan könnyűnek tűnnek, aztán kiderül, hogy mégsem. Ne foglalkozz ezzel, élvezd a kapcsolatod, alakulni fog minden, a szüleid pedig valószínű azért mondják, mert ismernek Téged és Ők is átélték ezt. Én 36 éves fejjel, szülőként ugyanezt mondanám a fiamnak és nem azért, mert nem érdekel,hanem azért, mert tényleg fiatal vagy. És ez cseppet sem rosszindulat :)
2016. ápr. 22. 22:36
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 én nem pontoztam le senkit.. nem kéne vádaskodnod. De köszi a válaszokat
2016. ápr. 22. 22:39
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
En 21 vagyok, es 16-19 eves koromig volt egy baratom, akirol en is igy velekedtem. Olyanokat mondtam hogy "jaj en milyen szerencses vagyok hogy mar most megtalaltam amit mas lanyok egesz eletukben kereshetnek" meg stb. Ma 21 evesen mar csak rohogni tudok magamon ezek miatt. Persze vannak kivetelek de valoszinuleg mar egy ev mulva is annyira mas leszel hogy lehet hogy nem marad meg ez a kapcsolat. Es a szuleid mivel mar atestek ezen a nagy fiatalkori szemlelet meg szemelyiseg valtozasokon, ezert mondjak ezeket. 19 vagy, most lepsz ki majd a nagy betus Eletbe, es nem tudhatod hogy mennyire fog az megvaltoztatni es mennyire lesz majd osszeegyeztetheto a valtozasokkal az erzelem :)
2016. ápr. 22. 23:11
 8/13 anonim válasza:
78%

Kövezzetek meg, de én a falra mászok az ilyen szülői hozzáállástól.

19 évesen az ember már nem gyerek, van egy kialakult ítélőképessége, amit tiszteletben kell tartani. Ellenkező esetben következik be a szülő-gyerek kapcsolat romlása.

Szerintem szülőként az ember legfontosabb feladata, hogy mindig támogassa a gyerekét, a párkapcsolati kérdésekben is. Vagy mondják meg, hogy ez egy rossz kapcsolat, szálljon ki belőle a gyerek, vagy fogadjk el és örüljenek vele együtt, de a passzív "nem érdekel" hozzáállás a legrosszabb.

2016. ápr. 23. 05:40
 9/13 anonim ***** válasza:
17%

Maradjunk annyiban, kevés az esélye,hogy ezzel az emberrel fogsz leélni még kb60 évet.

A szüleid nyilván erre gondolnak,és van is némi igazuk.

2016. ápr. 23. 06:55
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

"19 éves felnőtt lányról van szó, te szerencsétlen! "

19 eves gyerekrol van szo. Egy felnott nem kerdez ilyet.

2016. ápr. 23. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!