Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar albérletbe menni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lakást venni nincs esély. Nem akarok szülőkhöz költözni, önálló életet szeretnék. Én eddig külön éltem az előző párommal 8 évig, szakítottunk, hazaköltöztem. Majd összejöttünk a mostani párommal, és már egy éve együtt vagyunk, de kijelentette, hogy nem akar albérletbe menni, mert sok pénz stb. Keresünk annyit ketten, hogy tudjuk fizetni. Én mivel 8 évet külön éltem, megtapasztaltam az önálló életet, és nagyon utálok már itthon lakni. 30 évesek vagyunk mindketten, én már nem akarok járogatni senkivel, nem akarok szülőknél élni. De úgy érzem vele nem tudok egyről a kettőre jutni. Viszont nagyon szeretem, nemtudom mitévő legyek.
2019. márc. 11. 13:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
#23 így sem tehette meg, de hiába pereljük be, miután meg is nyerjük sem tudjuk rajta behajtani. Ennyit erről. Tudom, jól kell megválasztani az albérlőt, mert sok a pelyva.
2019. márc. 11. 17:46
 32/33 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk költözz egyedül albérletbe, ha téged ez ennyire zavar, meg szereted értelmetlenül szórni a pénzt. Úgy látszik ez így már nem megy neked.
2019. márc. 11. 19:37
 33/33 anonim ***** válasza:
Én még normális főbérlővel nem találkoztam, így érthető az az álláspont. Ha van elég nagy a ház, külön lakrésszel, akkor azzal szerintem semmi probléma.
aug. 27. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!