Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem akar albérletbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar albérletbe menni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lakást venni nincs esély. Nem akarok szülőkhöz költözni, önálló életet szeretnék. Én eddig külön éltem az előző párommal 8 évig, szakítottunk, hazaköltöztem. Majd összejöttünk a mostani párommal, és már egy éve együtt vagyunk, de kijelentette, hogy nem akar albérletbe menni, mert sok pénz stb. Keresünk annyit ketten, hogy tudjuk fizetni. Én mivel 8 évet külön éltem, megtapasztaltam az önálló életet, és nagyon utálok már itthon lakni. 30 évesek vagyunk mindketten, én már nem akarok járogatni senkivel, nem akarok szülőknél élni. De úgy érzem vele nem tudok egyről a kettőre jutni. Viszont nagyon szeretem, nemtudom mitévő legyek.
2019. márc. 11. 13:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
77%
Már elnézést kérek, de én egy teljesen komoly kérdést feltennék a párodnak ezzel kapcsolatban. Jó persze drága az albi, gyűjtögettek vesztek egy közös lakást és az első két hónapban kiderül, hogy nem bírjátok egymást elviselni 0-24-ben mert egyes szokásai borzalmasan zavarnak amikre eddig nem derült fény. Nem véletlenül mondják, hogy lakva ismerszik meg valaki...Szépen vesztek közösen egy házat aztán mehet a macera, hogy jó akkor el kéne adni vagy kezdeni vele valamit... Szerintem baromi merész így belevágni egy lakásvásárlásba valakivel, hogy előtte nem éltetek együtt. Nekem teljesen evidens lenne, hogy külön költözünk a párommal. Persze olcsóbb anyuéknál lakni, de ott nincs meg az a szabadság amit az ember elvár egy együttélésben. Márpedig annak igenis megvan a feelingje ha reggel meztelenül hozza be a reggelit és nem kell azon aggódni, hogy anyu/apu meglát. Én teljesen megértem az álláspontodat.
2019. márc. 11. 14:02
 12/33 anonim ***** válasza:
12%

"ha reggel meztelenül hozza be a reggelit"

Ilyesmi nem létezik.

2019. márc. 11. 14:04
 13/33 anonim ***** válasza:
61%
#12 attól, hogy neked esetleg nem volt ilyenben részed, még nem jelenti azt, hogy nem létezik. Én személy szerint nem csak álmodozom ilyesmiről, true story... ;)
2019. márc. 11. 14:06
 14/33 anonim ***** válasza:
23%

Nekem is voltak exeim, egyik se csinált ilyet soha. Ha meg én tettem volna abból ropogós gúnyolódás lett volna.

Szóval... Ilyen max millióból egy van. Örülj, hogy pont te lettél az, jut rád 999.999 akiknél ilyen nem lesz soha.

2019. márc. 11. 14:08
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, mint a 11es. És nem vagyok már 16 éves, hogy néha átjöjjön a barátom, és mikor már alszanak a szülők csendben szexeljünk.
2019. márc. 11. 14:08
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenestre egy nagy beszélgetést még biztos megejtünk, aztán bízom benne, hogy tudunk közös nevezőre jutni
2019. márc. 11. 14:12
 17/33 anonim ***** válasza:
29%

Alapból nem szokás ordítani, az átlag hangot meg nem hallani nagyon messze.

2019. márc. 11. 14:13
 18/33 A kérdező kommentje:
Panel, 50 nm2 és egymás mellett van a két szoba. MInden áthallatszódik.
2019. márc. 11. 14:15
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Na az szánalmas, onnan bárhová jó elköltözni, tegyék meg minél előbb.

De ne másik panelba! Vagy gangos bérházba!

2019. márc. 11. 14:16
 20/33 A kérdező kommentje:
És attól, hogy te csendben szereted, van aki nem.
2019. márc. 11. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!