Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar albérletbe menni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lakást venni nincs esély. Nem akarok szülőkhöz költözni, önálló életet szeretnék. Én eddig külön éltem az előző párommal 8 évig, szakítottunk, hazaköltöztem. Majd összejöttünk a mostani párommal, és már egy éve együtt vagyunk, de kijelentette, hogy nem akar albérletbe menni, mert sok pénz stb. Keresünk annyit ketten, hogy tudjuk fizetni. Én mivel 8 évet külön éltem, megtapasztaltam az önálló életet, és nagyon utálok már itthon lakni. 30 évesek vagyunk mindketten, én már nem akarok járogatni senkivel, nem akarok szülőknél élni. De úgy érzem vele nem tudok egyről a kettőre jutni. Viszont nagyon szeretem, nemtudom mitévő legyek.
Ha nem akarsz a szüleiddel lakni,akkor el lehet költözni egyedül is...Vagy Te az a tìpus vagy,aki nem tud egyedül lakni??Ketten az albérlet is olcsóbban kijön?Csak mert ha olyan nagyon megtapasztaltad volna milyen jó külön êlni szülőktől,akkor mâr elkötöztél volna.De Te inkabb azt tapasztalnâd meg kizárôlag,hogy miyen férfival élni,addig.meg Te is ugyan.olyan.lényelmes vagy,mont a barátod.Semmivel swm külnb.Csak Te most akarsz valamit,ő meg még nem.Ennek nevêben pedig ha a másik nem akar ,akkor nem veled,hanem csakis az ő fejêben van a baj.
2019. márc. 11. 14:24
22/33 anonim válasza:
Márpedig, ha 8 év alatt annyit nem tudtál elérni, hogy azt az életet éld, amihez ragaszkodsz 30 éves fejjel, akkor 16 se vagy, mivel most azt csinálod, hogy még toppogatsz is mellé. Nem tudsz alkalmazkodni? Arany málingóm... mi a véreres méteresnek tegyek le 2 havi kauciót, hogy bizonyosságot nyerjek arról, amit te magad állítottál? Mennyire nézed hülyének az embert? Kicsit, nagyon vagy csak úgy gyanúsan közepesen? :D
32/f
2019. márc. 11. 14:25
23/33 anonim válasza:
#10 az albérlőkről is lehetne mesélni. Nem egy hagyta már a lakásunkat mocsokban tartozással. Jól fizető albérlőt nem is rakunk ki.
2019. márc. 11. 14:27
24/33 anonim válasza:
Ezért kellene jól megírni a szerződést... Akkor nem teheti meg.
De ez még mindig nem indok a sokszor 100.000 Ft feletti albérletárakra egy fos garzon vagy kétszobás kislakás esetében.
2019. márc. 11. 14:31
25/33 anonim válasza:
"Panel, 50 nm2 és egymás mellett van a két szoba. MInden áthallatszódik." - A szomszédokhoz is panel esetén, és ők sem akarják hallani. :-)
Abban viszont egyetértek, hogy együtt kéne élnetek szülőktől külön, mielőtt magasabb szintre emelnétek a kapcsolatotokat. Mi lenne, ha beszélnél vele, hogy csak próbáljátok ki pár hónapig, fél évig, tudok-e egyáltalán együtt élni? Én semmi esetre sem vennék fel közös hitelt olyannal, akivel nem éltem együtt. Igaz, nekem már van egy saját lakásom, tehát az én esetemben nem kéne albérletezni, de azért egy családnak kicsi, viszont kipróbálni, hogy egyáltalán működne-e az együttélés, ez is jó. A hitel épp eléggé macerás egyedül is, hát még ha együttélés nélkül venném fel valakivel, akivel aztán közben derülne ki, hogy amúgy nem tudunk együtt élni, akármilyen rózsásan indult a kapcsolat.
2019. márc. 11. 14:46
26/33 anonim válasza:
"De ez még mindig nem indok a sokszor 100.000 Ft feletti albérletárakra egy fos garzon vagy kétszobás kislakás esetében." - A lakásárak is szaladnak felfelé, az albérleti díjak csak ezt követték le. Köszönd a CSOK-nak.
2019. márc. 11. 14:49
27/33 anonim válasza:
"De ez még mindig nem indok "
De. Amíg van, aki kiveszi, akkor az elég indok.
Éppen most adtunk ki vidéki egyetemi városban egy két szobás panelt 100 + rezsiért. Vitték, mint a cukrot.
2019. márc. 11. 15:04
28/33 anonim válasza:
Kérdező, és te miért nem tartasz ott 30 évesen, hogy egyedül is megtudj élni?
2019. márc. 11. 15:04
29/33 anonim válasza:
Szülőkhöz soha. Ha nem tartjátok vasmarokban a szülőkkel való kapcsolatot (és 10-ből szerintem erre egy ember ha képes), akkor hosszú távon jó eséllyel tönkremegy a kapcsolat a szülőkkel és egymással is. Két ember életét is folyamatos munka összhangban tartani, négy embereét hatványozottan nehezebb, és a példák szerint nem is szokott sikerülni.
2019. márc. 11. 15:30
30/33 anonim válasza:
Én már ismerkedéskor megkérdeztem volna mi a terve,mivel otthon lakik,úgyhogy nekem kb. 1napig tartott volna vele a kapcsolatom ha ezt elmondja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!