Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok ezért a párotokra?
Reggel kapkodva készülődött a párom az előszobába, én nem tudtam, hogy késésben van, és szóltam neki, hogy behozná-e a szatyromat (én még az ágyban voltam, kávéztam). Nagy idegesen fölkapta és hozzám vágta, úgy hogy a fejemet találta el (volt benne egy esernyő). Egyből bocsánatot kért, azt mondta nem akarta, meg még a munkahelyéről is írt, hogy jól vagyok-e és sajnálja. De akkor is hozzám vágta, eleve nem adok így oda semmit a másiknak, engem anyukám erre tanított, elgondolkodtam, hogy legközelebb meg meg fog pofozni vagy a széket vágja hozzám? Mit gondoltok, ez még belefér, vagy igazam van?
L/25
A kèrdező fogalmazott így, hogy "hozzá vágta". De hogy most ez tènyleg az volt-e, vagy csak a nagy sietsègben egy elhibázott dobás, nem tudni. Inkább az utóbbira tippelek, nem hiszem, hogy szándèkos volt a fejbe dobás.
Ès azèrt a kèrdező is elgondolkodhatna. Illet volna tudnia, vagy legalább èszre vennie, hogy a párja már rohanásban van, ès nem csicskáztatni ráèrő dolgokkal.
Birka aki mondja :D
De egyébként gondolj bele milyen az ha egy pasi hozzá vágja a másikhoz a cuccát. Szerintem ha hozzád vágta volna akkor most az esernyőtől kicsattant volna a fejed. Szóval szerintem is csak úgy dobta oda hogy véletlen eltalált.
Szóval ő siet, késésben van, te az ágyikóban kávézgatsz, és még ugráltatod őt? Őszintén, én téged hajítottalak volna ki az ablakon. :DDDDD
Egyébként is túlreagálod, mi kb hetente dobjuk meg egymást valamivel a párommal (csak oda akarjuk passzolni a másiknak a tárgyat, de mindketten bénán célzunk), egyikünk se halt még meg, és nem is vagyunk agresszívek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!