Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti haragudnátok ezért a párotokra?

Figyelt kérdés

Reggel kapkodva készülődött a párom az előszobába, én nem tudtam, hogy késésben van, és szóltam neki, hogy behozná-e a szatyromat (én még az ágyban voltam, kávéztam). Nagy idegesen fölkapta és hozzám vágta, úgy hogy a fejemet találta el (volt benne egy esernyő). Egyből bocsánatot kért, azt mondta nem akarta, meg még a munkahelyéről is írt, hogy jól vagyok-e és sajnálja. De akkor is hozzám vágta, eleve nem adok így oda semmit a másiknak, engem anyukám erre tanított, elgondolkodtam, hogy legközelebb meg meg fog pofozni vagy a széket vágja hozzám? Mit gondoltok, ez még belefér, vagy igazam van?

L/25

2019. márc. 7. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell haragudni. Legkozelebb dobj igy oda neki vmi hasonlot.
2019. márc. 8. 00:21
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Baleset volt, kapkodott. Megesik, nem kell ezért haragudni.
2019. márc. 8. 01:41
 13/21 anonim ***** válasza:
5%
Az, hogy feléd dobja és véletlen eltalál, egy dolog. De, hogy kvázi hozzád vágja, az már sok. Én nem várnám meg, amíg idegességében mást nem kezd el dobálni, de te tudod.
2019. márc. 8. 01:59
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Tulreagalod.
2019. márc. 8. 06:39
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon túlreagálod.Minden apróságból ekkora ügyet csinálsz?Nem szívesen lennék a párod.
2019. márc. 8. 07:34
 16/21 anonim ***** válasza:
5%
Ennyi szolgalelkű birkát... ezek szerint teljesen rendben van, ha egy pasi hozzávágja a párjához a táskát... gratulálok az értékrendekhez.
2019. márc. 8. 07:54
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

A kèrdező fogalmazott így, hogy "hozzá vágta". De hogy most ez tènyleg az volt-e, vagy csak a nagy sietsègben egy elhibázott dobás, nem tudni. Inkább az utóbbira tippelek, nem hiszem, hogy szándèkos volt a fejbe dobás.

Ès azèrt a kèrdező is elgondolkodhatna. Illet volna tudnia, vagy legalább èszre vennie, hogy a párja már rohanásban van, ès nem csicskáztatni ráèrő dolgokkal.

2019. márc. 8. 08:45
 18/21 anonim ***** válasza:
85%

Birka aki mondja :D

De egyébként gondolj bele milyen az ha egy pasi hozzá vágja a másikhoz a cuccát. Szerintem ha hozzád vágta volna akkor most az esernyőtől kicsattant volna a fejed. Szóval szerintem is csak úgy dobta oda hogy véletlen eltalált.

2019. márc. 8. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
82%

Szóval ő siet, késésben van, te az ágyikóban kávézgatsz, és még ugráltatod őt? Őszintén, én téged hajítottalak volna ki az ablakon. :DDDDD

Egyébként is túlreagálod, mi kb hetente dobjuk meg egymást valamivel a párommal (csak oda akarjuk passzolni a másiknak a tárgyat, de mindketten bénán célzunk), egyikünk se halt még meg, és nem is vagyunk agresszívek.

2019. márc. 8. 10:22
 20/21 anonim ***** válasza:
47%
Mondd kérdező, hogy ez kamu és nem vagy egy ekkora undorító hisztis pitscha, mint ahogy azt a kérdésed alapján gondolná az ember..
2019. márc. 8. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!