Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti haragudnátok a párotokra ha röfikének becézne?
Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 12:18
1/20 anonim válasza:
Nem. A párom beceneve Sertés. :D
2/20 anonim válasza:
Megsérteni nem lehet, csak megsértődni. Rám mondhatnak akármit. Nem veszem fel, nem esik rosszul. Mert az én döntésem, hogy rosszul esik e.
4/20 anonim válasza:
Nem haragudnék,szégyellném magam helyette is, hogy annyira nem kreatív,hogy nem tudott egy értelmesebbet kitalálni.
5/20 anonim válasza:
Rém izgalmas életed lehet, ha vasárnap délben felraksz itt egy ilyen kérdést, miközben két pörköltszaftos falat közt törölsz egyet a mandzsetta ujjába. :-)
67%, inkább okoskodó, mint okos Dexter. Bár ha előbbi is lenne, attól még nem dugnál vele...hahaha. :-D
6/20 anonim válasza:
Ha dagadt lennék,rosszul esne.. 23L
7/20 anonim válasza:
49% :DDD
Szegény shrek már annyi infot megosztott itt...
8/20 anonim válasza:
Igen, és ha megkérném, hogy ne tegye, de teszi, akkor kidobom.
De ugyanígy vagyok a "cica" becézgetéssel is, nagyon nem tetszik.
9/20 anonim válasza:
A cicát én is nagyon utálom. Legalább a röfike nem annyira általános. :D
10/20 A kérdező kommentje:
5-ös,az izgalom az megvan az életembe. Mikor pihenek akkor kérdéseket szoktam kiírni. Nem szoktam öltönyben flangálni, még otthon sem.
2018. júl. 15. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!