Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti haragudnátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti haragudnátok a párotokra ha röfikének becézne?

Figyelt kérdés
2018. júl. 15. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%

Ez nem okosság, hanem felismerés kérdése. Bárki felismerheti, hogy minden érzés, ami bennünk keletkezik, az kizárólag a mi döntésünk. Ha dühöt érzek, mert valami nem tetszik vagy valaki csúnyán viselkedik, az is az én döntésem, és nem azé az emberé, aki csúnyán viselkedik vagy az adott helyzeté. A tudatlan ember persze letoltja a válláról a felelősséget, és azt mondja, hogy "felidegesített ez meg az", miközben önmagát idegesítette fel, de nem képes azt felismerni.

A dolgok se nem jók, se nem rosszak. Csak rajtunk áll, hogy mit csinálunk belőlük. Csinálhatsz problémát abból, ha valaki röfinek nevez, és mosolyoghatsz is rajta. Szenvedsz vagy nevetsz... A te döntésed!

2018. júl. 15. 13:03
 12/20 anonim ***** válasza:

"Engem már nem tutujgat senki.

Nem becéz, nem mondja: Kiscicám!"

2018. júl. 15. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:

Végülis ha pofán bsznak, eldöntheted, hogy csak vigyorogsz, mint egy hülyegyerek, vagy dühös leszel.

Amúgy ezeket a bölcsességeket vmi öregasszony facebook csoportból szedted? Mert ott vannak ilyen semmitmondó ostobaságok.

2018. júl. 15. 15:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem, akkor megvéded magad, és ha szükséges, visszaütsz. De anélkül, hogy elárasztanának a negatív érzések, mint a düh vagy a gyűlölet. Nem kell gyűlöletnek és dühnek létrejönnie benned ahhoz, hogy megvédhesd magad. Nincs rájuk semmi szükséged. Az erőszaknak nem a düh és a gyűlölet az alapja. Az oroszlán se gyűlöletből öli meg a gazellát, hanem hogy kielégítse a szükségleteit. Az oroszlánban nem létezik düh és gyűlölet. Benned se kell létezniük. Nem is fog, ha felismered, hogy nincs rájuk semmi szükséged. Ez csak rajtad múlik. A te döntésed. Mint minden.

2018. júl. 15. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel szeretetre sincs szükség. Se boldogságra, örömre, semmilyen érzésre.

Te pedig lehetsz állat, én nem vagyok az.

2018. júl. 15. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:

A boldogság és a szeretet nem egy érzés. Egyfajta tudás.

Annak a tudata, hogy a jó és a rossz egy örök körforgásban léteznek. Egyik se létezik a másik nélkül. Együtt pedig egy egészt alkotnak. Az egész létének a felismerése maga a boldogság. Ha egyszer ezt felismered, többé nem hagy el a boldogság. Teljesen mindegy, hogy milyen élethelyzetbe kerülsz vagy milyen kihívásokkal fogsz szembenézni az életben. Mindig boldog leszel. Még akkor is, ha épp szomorúságot érzel.

Többé nem leszel részese a körforgásnak, hanem azt kívülállóként leszel képes szemlélni.

2018. júl. 15. 16:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Ezocica vagy, mondhattad volna, akkor el sem kezdem.

Igen, együtt van a jó és a rossz, ha nem értékeled a félelmedet, a dühödet, a szomorúságodat, akkor nem fogok soha érezni, hogy boldog vagy, nyugodt, kiegyensúlyozott.

Aki folyton boldog, az nem boldog.

2018. júl. 15. 16:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez nem ezotéria. Én ezt minden nap megélem. A valóságot annyiféle képen felfoghatod, ahányképpen csak akarod. Egyik nap sírhatsz egy probléma miatt, a másik nap pedig röhöghetsz rajta. Megvan a hatalmad ahhoz, hogy megváltoztasd a nézőpontod. Nem kell hozzá semmilyen isteni vagy természetfeletti képesség. Ez megvan mindenkiben. A te döntésed, hogy élsz e vele.
2018. júl. 15. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azert zavar mert gondolom nem vagy egy nadszal,es igy magadra veszed! Nekem is mondta mar a parom ,viccesen,h dagika persze 65 kg vagyok a175 cm magasagomhoz,igy csak nevettem rajta.:) de ha husi lennek akkor rosszul esne.
2018. júl. 15. 18:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, hacsak nem vagyok malacmániás. De egyébként nagyon pejoratív asszociációi vannak - vagy az, hogy az illető kövér, vagy hogy disznó módon él (piszkos, rendetlen, zabál, horkantva röhög stb.)-
2018. júl. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!