Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Eltörtem a barátnőm bögréjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltörtem a barátnőm bögréjét szerintetek fog rám haragudni? Ti haragudnátok ezért a párotokra? 24/F

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 12:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
86%

Ez a "felnőtt párkapcsolatok" témakörben kicsit erős.

Kitől kapta a bögrét?Régóta megvolt neki?Szóval fontos volt számára?

2018. márc. 3. 12:28
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha a sima bögrémet, amit csak úgy vettem, hogy legyen, akkor nem. Ha a Bazinga! bögrémet, akkor igen.
2018. márc. 3. 12:28
 3/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem a fején, akkor szerintem megúszod némi duzzogással.
2018. márc. 3. 12:36
 4/28 A kérdező kommentje:

Az anyukájától kapta

Régóta megvolt neki

2018. márc. 3. 12:38
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem tudtam melyik kategóriába tegyem. Csak 1hónapja élünk együtt.
2018. márc. 3. 12:42
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos volt számára, érzelmileg kötődött hozzá, nem csak egy bögre volt a sokból, akkor ne várd, hogy egy vállrándítással elintézze. Kérj őszintén bocsánatot és ne próbáld elbagatellizálni a helyzetet. Ettől függetlenül lehet csak nevet majd rajta egyet, de te ne így állj hozzá. Ha látja rajtad, hogy tényleg sajnálod, akkor nem hiszem, hogy nagyon haragudna.
2018. márc. 3. 12:59
 7/28 anonim ***** válasza:
73%

Párom nemrég eltörte a gyerekkoromban anyukámtól kapott micimackós bögrémet.

Kicsit szomorú voltam miatta, mert az volt a kedvenc már régóta. Bocsánatot kért, nem volt szándékos. Ennyi.

2018. márc. 3. 13:12
 8/28 anonim ***** válasza:

Szóval...eléggé bögre imádó vagyok,vannak kedvenc és fontos bögréim:) mennyire tört el? Nem lehet megragasztani? Hogy tört el?

Amikor bocsánatatot kérsz lássa rajtad hogy sajnálod,véletlenül se nevesd el. Aztán ha nagyon szereti a bögrét akkor picit haragudni fog még (vagy attól függ milyen a csaj) te pedig próbáld kiengesztelni:)

Lehet még olyan bögrét kapni valahol?

2018. márc. 3. 13:18
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Mivel anyukám meghalt, és nem tud nekem több bögrét venni, én kiakadnék, hogy hogy lehet valaki ekkora balfsz.
2018. márc. 3. 13:21
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem lehet kapni ilyet már sehol.

Mosogattam és kicsúszott a kezemből. Csempére esett nem lehet megragasztani

2018. márc. 3. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!