Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltörtem a barátnőm bögréjét szerintetek fog rám haragudni? Ti haragudnátok ezért a párotokra? 24/F
"Így nem beszélünk a szerelmünkről ha hibázik, akkor sem ha nagyot, pláne ha nem szándékos volt!"
Mintha két külön ember lennénk két külön véleménnyel. Eszméletlen.
Dehogy haragudnék. Ezek TÁRGYAK, még akkor is ha szentimentális szálak fűznek hozzá. Ugyan már, ez legyen a legkisebb probléma! :)
23L
Nem haragszik de nagyon szomorú
Az volt az első kérdése h kidobtam-e a darabjait.. De nem dobtam ki ,elrakta
az én kedvesem rendszeresen eltör dolgokat. van ebből kifolyólag vagy 10 csorba bögrénk. eltörte azt az ásványt is, amit neki vettem. sőt, néha hordja a nyakláncaimat - azokból már kettőt fogyasztott el, és eldugta a bizonyítékot :)
persze, hogy sajnálom, és ha feljön a téma, próbálom érzékeltetni, hogy figyeljen jobban. ettől nem szeretem kevésbé.
ne félj. szerintem hajítsd ki a szilánkokat, mondd el, mi történt, kérj bocsánatot, és ne törődj többet ezzel.
Biztos meg lehet valahogy ragasztani. Persze, használható már nem lesz, de emlékként a polcon szerintem még úgy is jó lehet.
Rengeteg féle hobbiragasztó van, ami bírja a porcelánt, kerámiát, akár még üveget is, ha arról van szó. Persze, azért jó kis kirakó lesz. :)
Én meglepném vele a helyedben, hogy megpróbálom összeállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!