Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltörtem a barátnőm bögréjét szerintetek fog rám haragudni? Ti haragudnátok ezért a párotokra? 24/F
#11, ha erőltetni kell egy férfi számára a mosogatást, ott rég baj van. Kíváncsi lennék mit csinál, ha egyedül él...
Szerintem is járj elébe a dolgoknak, mondd el neki, nem hiszem, hogy sokáig haragudni fog érte. Esetleg lepd meg egy új bögrével.
Az anyukája már nem él ,fontos volt neki ez a bögre. Annyira sajnalom
Ma a barátnőjével van egesznap.
Lehet majd megyek es veszek neki vmit
"Mivel anyukám meghalt, és nem tud nekem több bögrét venni, én kiakadnék, hogy hogy lehet valaki ekkora balfsz."
Az én apám is meghalt és ha a párom valamit eltörne ami édesapámtól van, sem nevezném balfsznak, persze némi fájdalom érzeten kívül. Így nem beszélünk a szerelmünkről ha hibázik, akkor sem ha nagyot, pláne ha nem szándékos volt! Vagy mindezt úgy írtad le, hogy közben a szerelmed képzelted el? Mert kétlem, hogy lenne.... Ilyen alapon te is az vagy, ha a párod az, hisz te választottál egy balfszt... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!