Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok a párotokra ha egy nagyobb vita alkalmával erősebben neki lökne a falnak mert ott akarod hagyni?
Figyelt kérdés
Mármint nem szakítani akartam csak egy kicsit elmenni valamerre amíg lenyugszunk..:/
Én 25N
ő 28F
2018. aug. 14. 12:47
1/21 A kérdező kommentje:
Néha sajnos látok benne kisebb agressziót ezt tudnám valahogy kezelni?
Nem ütött meg soha viszont
2018. aug. 14. 12:48
2/21 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt
2018. aug. 14. 12:48
3/21 anonim válasza:
Első év lökdös de szeret,mi lessz ha nem fog már szeretni se?Lekaszabol?Mind a ketten hibásak vagytok a vita hevében.
4/21 anonim válasza:
Mi a különbség, hogy megüt vagy ellök?
5/21 anonim válasza:
Ne aggodj, majd hamarosan a fejedet is beleveri a falba, ha nem viselkedsz engedelmes kutyakent.
6/21 anonim válasza:
Nem haragudnék, annak nem lenne semmi értelme, de ettől függetlenül azonnal lezárnám ezt a kapcsolatot. Csak én veled ellentétben nem vagyok egy olyan ember, akit lábtörlőnek lehet kezelni és még vígan asszisztál is hozzá.. Majd tanulsz belőle (vagy nem), addig legalább elkerülöd a normális embereket. Sok boldogságot ezzel a hulladékkal.
7/21 anonim válasza:
Hogyne haragudnék? Szerinted ki ne haragudna? Ez a szó nem is jó rá. Qvára kiakadnék. Mi az, hogy nekilök a falnak? Fitogtatja az erejét? Mondd meg neki, hogy ez nem megoldás semmire. Én fognám magam és nem csak kicsit mennék el valamerre, hanem végleg.
9/21 anonim válasza:
Majd miután szakítasz vele, lesz új párod, ne csodalkozz ha egy éjszaka beoson hozzátok és az otthonotokban megkésel mindkettőtöket :) Van ismerősöm, akinek hasonlóan agresszív volt a barátja, szakított vele a lány, a srác meg azóta is zaklatja, halálosan meg is fenyegette a lányt, persze ő meg nem mer semmit lépni, mert hogy mi van ha amiatt pöccen be mégjobban.. az említett eset pedig megtörtént (a késelős), keress rá a neten. :)
Jó szórakozást, fogvédőt vegyél!
10/21 anonim válasza:
Szerintem hamarosan szerezz be bukósisakot, hogy ha még nincs... Egyébként a kiírásodból látszik, hogy te meg fogod ezt bocsájtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!