Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti haragudnátok ezért a párotokra?
Reggel kapkodva készülődött a párom az előszobába, én nem tudtam, hogy késésben van, és szóltam neki, hogy behozná-e a szatyromat (én még az ágyban voltam, kávéztam). Nagy idegesen fölkapta és hozzám vágta, úgy hogy a fejemet találta el (volt benne egy esernyő). Egyből bocsánatot kért, azt mondta nem akarta, meg még a munkahelyéről is írt, hogy jól vagyok-e és sajnálja. De akkor is hozzám vágta, eleve nem adok így oda semmit a másiknak, engem anyukám erre tanított, elgondolkodtam, hogy legközelebb meg meg fog pofozni vagy a széket vágja hozzám? Mit gondoltok, ez még belefér, vagy igazam van?
L/25
Azért érdekes olvasni milyen kapcsolatok vannak, és mik történnek. És köszönöm istenem, hogy nekem normális párom van...
Amúgy igen... nagyon gáz volt.
Ha késésben vagyok akkor sem vágok hozzá semmit a másikhoz.
Instabil faxx...
Én is dobtam már fejbe a párom véletlenül hiába voltam ideges... de nem vágtam hozzá! Csak épp nem figyeltem,hogy hova repül.
Szerintem a párod is csak dobta és nem vágta hozzád...van különbség.
Mondjuk baromi idegesítő lehet, hogy ő kapkodva veszi a cipőjét, kabátját, hogy el ne késsen a munkahelyéről, te meg az ágyban kávézva kéred, hogy hozzon be valamit.
Nyilván hirtelen haragú ember, ezen jó lenne, ha tudna csiszolni kicsit. De te meg lehetnél empatikusabb. Pl. észrevehetted volna, hogy siet, no meg az ágyból kávézva kiszólni, hogy hozzon be valamit (még ha nem is sietett volna), hát ez eléggé "nagyságos asszonyos" viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!