Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha lelkifurdalásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha lelkifurdalásom van az anyagi segítség miatt?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs bevételem, szerencsére ennek ellenére sincsenek anyagi gondjaink, a párom jól keres.

Mindig mondja, ne vonjak meg semmit magamtól, illetve ha látja, hogy vágyom valamire, akkor sokszor megveszi meglepetésnek, mert tudja, hogy én nem venném meg magamnak.

Illetve orvoshoz kéne mennem, de nem bírok időpontot kapni, már körbetelefonáltam mindenkit, akit tudtam, de maximum magánrendelésre tudnának azonnal fogadni.

A párom megmondta, menjek nyugodtan magánrendelésre, kifizeti a költségeket, az egészségemről van szó.

Nekem is van valamennyi félretett pénzem még akkorról, amikor dolgoztam, de az nagyon kevés.

Így meg egyre rosszabbul érzem magam lelkileg, hogy elfogadom a pénzét.

2019. febr. 25. 12:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8%

De, a te választásod, a te döntésed. Választhatnád a saját pénzed, választhatnád hogy nem mész fizetős orvoshoz, de te a párod pénzét választottad. Emberek akiknek nincs párjuk megoldják a párjuk pénze nélkül, de úgy látszik neked valahogy ez nem sikerül. Azért nem sikerül mert nem akarod hogy másképp legyen. Mit gondolsz? Ha nem lenne párod meghalnál mert nem lenne aki pénzt adjon? LOL

Szokásos női logika: fáj, szenved, lelkiismeretfurdalása van, tipródik, sír, de azért nem annyira hogy a pénz kikezdje az önbecsülését. :DD

2019. febr. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!