Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet jövője annak a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jövője annak a párkapcsolatnak ahol a nő a nagyvilági élethez szokott míg a férfi ezt nem tudja biztosítani kettőjük számára anyagi okok miatt?

Figyelt kérdés

A nő álmokat kerget és bizakodik hogy minden megváltozik és él a saját világában.

A férfi, bizakodik hogy a nő megváltozik és az ő valóságához vagyis a szerényebb és egyszerű élethez igazodik.

2018. aug. 30. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%
Csak akkor van jövője, ha legalább egyikük szereti annyira a másikat, hogy feladja az addigi életmódját miatta.
2018. aug. 30. 17:37
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

Lehet, de átlagon felülinek kell lennie lekileg a férfinek.

Lelkileg, érzelmíleg, szívügyileg és nem testileg.Hogy észre vegye a kis nő, hogy azt ami egykor csillogás volt, milyen üres, és mennyivel többet ér minden csillogásnál ha szereti az embert, és törödnek vele.Odafigyelnek rá, és hogy ő a fontos annak a másik embernek.

De ez idő mire ilyen helyzetből egy nő ráébred, hogy igen szerencsés ha egy ilyen férfire akad. És mennyivel több ez a férfi minden világi csillogásnál.

2018. aug. 30. 17:39
 3/17 anonim ***** válasza:
37%
*ha szeretik és nem használják az
2018. aug. 30. 17:40
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Öszejönni valakivel, aztán abban reménykedni, hogy majd megváltozik konkrétan az egyik legostobább dolog a világon. Ülni ölbetett kézzel és arra várni, hogy majd a dolgok maguktól változnak, szintén. Ennek semmi értelme. Viszont szerintem ha a nő szeretné folytatni azt az életszínvonalat, amihez hozzászokott, akkor teremtse meg szépen magának, ehhez nem kell férfi.
2018. aug. 30. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
55%

Én személy szerint nem alkudnék meg és élnék alacsonyabb életszínvonalon, mint amit belőttem magamnak. Egyrészt kellenek célok az embernek, amikért tehet és amik által fejlődhet, másrészt meg az a létező legdepresszívebb dolog a világon, ha hátrafelé haladsz az életedben és nem előre. Szóval, női oldalról nézve nem az, hogy nem tudnék, inkább csak nem akarnék igazodni a szerényebb, egyszerű élethez (pl most Budapest szívében élek saját tulajdonú lakásban, az pl színvonalbeli visszalépés lenne, ha kiköltöznék Lófaxpusztára egy tanyára valaki szüleivel együtt a családi sertésfarmot gondozni).

Szerintem ez veszett ügy, de csak a magam szemszögéből nézhetem.

2018. aug. 30. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben lehet, gyakorlatilag meg szétmennek, ugyanis egyik se fog engedni a másik kedvéért. A két kecske esete a vékony hídon.
2018. aug. 30. 17:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne a férfinak biztosítani ezt? Ha a nő ehhez szokott, nyilván tudja saját magának biztosítani.
2018. aug. 30. 18:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 Egyetértek. Akinek igényei vannak, tegyen értük, ne mással tetesse a segge alá. Nő vagyok mielőtt valaki rákezdene...
2018. aug. 30. 18:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Ajjaj, Bovaryné..
2018. aug. 30. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Lehetséges a nő inkább ugy szokott a jobb élethez ,hogy az elöző kapcsolata erre épült .. most szerelmes lett és küzd benne a kapzsiság és az emberi lélek. Mint a filmekben amikor a vámpír jó lessz de még is kivánja azt az emberi vért .. meg kell minden egyes pillanatban küzdenie vele.
2018. aug. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!