Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövője annak a párkapcsolatnak ahol a nő a nagyvilági élethez szokott míg a férfi ezt nem tudja biztosítani kettőjük számára anyagi okok miatt?
A nő álmokat kerget és bizakodik hogy minden megváltozik és él a saját világában.
A férfi, bizakodik hogy a nő megváltozik és az ő valóságához vagyis a szerényebb és egyszerű élethez igazodik.
A szüleim segítségével szoktam a jobb életszínvonalhoz, nem volt kapcsolatból maradt meg.
Példákkal érthető lesz mi a különbség.
Én elmennék néha egy klasszikus étterembe vagy bistroba (nem a Kollásra vagy bármelyik hasonló) ami elegáns de még normális keretek között mozog, ő a McDonald’s-ba menne.
Én utaznék, nyaralnék egy szép szállodába pihenék ő ehelyett a kiadó szobát venné ki önellátással.
Autóval járnék szerinte a tömegközlekedés is van elég jó.
Mindenre lehetne példát írni amiből én az igényeset és minőségit szeretném, míg ő az olcsóval is megelégszik.
Mindig azt hajtogatja számomra, szálljak le a földre és felejtsem el a nagyravágyó álmaim. Ő mellette csak a szegénység marad. Pedig diplomás, értelmes ember csak számára nem jöttek a szuper lehetőségek.
Rendes velem és minden rendben lenne ha ez az anyagi rész rendezettebb lenne. Én önerőből nem tudok mindent megteremteni pedig mindent megadnék amit én szeretek. De nem megy még.
Ő abban bízik hogy elfelejtem a vágyaim, én abban hogy egyszer sikerül és jobbra fordulnak a dolgaink anyagilag és nyugodt kényelmes életet élhetünk együtt.
Igen, az igazi szerelem.
Majd ha lesz gyerekünk és télen a mínuszban a megállóban várjuk a buszt ami negyedóránként jár és megfagyunk a gyereket avval nyugtathatom hogy mi igazan szeretjük egymást apuval.
Ha nem tudom megvenni a gyereknek a minőségi csizmát amiben nem fázik meg a lába és nem ázik be, megérti majd hogy apuval szeretjük egymást.
Ha nyáron egész nap a szobába fogja nézni a falat, megérti majd mert a szerelem fontos.
Öt éve vagyunk együtt, a szerelmi kötődés fontosságát a logikus érvek felváltják.
Én nem gondolom, hogy így lehet jövője. Ha te le tudnál mondani ezekről a dolgokról, vagy ha a párod törekedne egy kicsit többre, jobbra, akkor lehetne, de úgy, hogy egyikőtök sem enged, így nehéz. Neked valami mindig hiányozni fog, ő meg folyamatosan csak frusztrálódni fog, hogy már megint mi az, amit nem tud megadni neked.
Mondjuk az, hogy 5 év alatt sem változott ez az egész, és téged még mindig zavar, szerintem előre jelzi hogy a jövőben is mire lehet számítani. Pontosan arra, ami most van. Neked kell eldöntened, hogy így van-e értelme jövőt fontolgatni. Megvallom őszintén, én nem tenném. Azt hagyjuk, hogy az igaz szerelem meg hasonlók a hűdemilyennagy érték, ha az ember nem boldog jelen helyzetében, akkor kitörölheti a szerelemmel. Bullshit, az élet nem csak ennyiből áll, hogy szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!