Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha lelkifurdalásom van az anyagi segítség miatt?
Jelenleg nincs bevételem, szerencsére ennek ellenére sincsenek anyagi gondjaink, a párom jól keres.
Mindig mondja, ne vonjak meg semmit magamtól, illetve ha látja, hogy vágyom valamire, akkor sokszor megveszi meglepetésnek, mert tudja, hogy én nem venném meg magamnak.
Illetve orvoshoz kéne mennem, de nem bírok időpontot kapni, már körbetelefonáltam mindenkit, akit tudtam, de maximum magánrendelésre tudnának azonnal fogadni.
A párom megmondta, menjek nyugodtan magánrendelésre, kifizeti a költségeket, az egészségemről van szó.
Nekem is van valamennyi félretett pénzem még akkorról, amikor dolgoztam, de az nagyon kevés.
Így meg egyre rosszabbul érzem magam lelkileg, hogy elfogadom a pénzét.
Persze, ez normális érzelem, ugyanis arra vágysz, hogy a méltóságodban tudj lenni, ami az érzelmileg és mentálisan is felnőtt emberek ismérve.
Ennek a helyzetnek és a negatív érzelem oldására egy mód van, minden nap a lehetőségekhez és körülményekhez mért maximális energia befektetése a vágyott méltóság elérésére.
Tehát amíg nem is lesz sikeresen bevételed addig is azon kell dolgoznod minden erőddel, hogy legyen, így nem lesz miért bűntudatot érezned, hiszen te mindent megteszel.
Normális a lelkifurdalásod is, meg a párod viselkedése is.
Benned megvan a hajtóerő, hogy ne eltartasd magad, a párod pedig gondoskodik rólad.
A párkapcsolat egy szövetség két ember között, nem az a lényeg, hogy forintból is, meg hátvakarásból is külön-külön egálban legyetek, hanem inkább az, hogy számíthassatok egymásra.
Másrészről vigasztaljon az a tudat, hogyha házasok lennétek, automatikusan minden második megkeresett forintja a tiéd lenne. Sokkal szebb így, hogy önként és szívből adja mindazt, amivel gondoskodik rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!