Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lennék? (Anyagi gondok lehetséges megoldása)

Figyelt kérdés

A páromnak közös, csak szóban megállapodott biznisze van egy barátjával. A bevétel és a kiadások felesben vannak osztva. A munkákat a párom és én csináljuk, a haver semmit.

Szerintem ez nagyon nem fer. Kb 5-600 eu kipengetésével a párom és a haver közös vagyonát ki tudnánk fizetni.

Viszont a bibi itt van, hogy nagyon szrul állunk anyagilag. Egy családi vállalkozásban dolgozunk mindketten, ami elég döcögősen megy, megélni is alig tudunk.

Arra gondoltam, elmehetnénk külföldre valami idénymunkát végezni vagy bármit és félretennénk a bevételt, amivel aztán az előbb említett havert ki tudnánk fizeni.

Szerinte gyerekes vagyok, nem akar erről többet beszélni.

Inkább ázkolódik tovább a langyos szrban. Ha akarnánk, meg tudnánk oldani.

2018. jún. 29. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Az anyagi függetlenség vágya nem gyerekes(a gyerek nem vágyik függetlenségre), éppen ellenkezőleg.
2018. jún. 29. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Homokban a parod feje
2018. jún. 29. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!