Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élek.3 évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élek.3 évig még esélytelen az összeköltözés mert mindkettőnket köt a suli. (egyetem). Aki élt már távkapcsolatban szerintetek túl élheti ezt a 3 évet a kapcsolatunk ha hetente 1x találkozunk?

Figyelt kérdés

:(

Tapasztalatokra lennék kiváncsi mennyire nehéz fenttartani így egy kapcsolatot?

2010. júl. 1. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi tavaly szeptemberben jöttünk össze, havonta kétszer max háromszor találkozunk, és már több mint 9hónapja együtt vagyunk. kezdetben csak kéthónapban egyszer találkoztunk, aztán február óta minden megy...ha minden szép, akkor két év múlva ilyenkor költözök a suli miatt a közelébe :)
2010. júl. 1. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:

heti 1 találkozó mért lenne kevés? nekem a nem távkapcsolataimnál is kb ez volt a normális, mert elég sok elfoglaltságom van az egyetemen.

mellesleg: és az hogy heti 1× találtkoznak nem heti 1 szexet jelent. és igenis van olyan pasi aki kibírja, hanyagoljuk a általánosítást.

én is távkapcsolatban élek, nekünk is 3 év az összeköltözésig, ha kibírjuk addig, és havonta 1× találkozunk és még így is működik, bár tény hogy mi még csak most kezdtük... de ha kellően erős az összhang, a bizalom és van kellő gerincetek akkor működhet.

2010. júl. 1. 20:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Köszönöm.

Fogalmatok sincs mennyit segítettetek.

2010. júl. 1. 20:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Hehe, mintha én írtam volna... Oo Skípe, msn, vagy telefon az alap szerintem, anélkül én se igen bírnám ki. Rossz, de ez van. És a megcsalós dologra: van, akinek van gerince, és ráadásul elég sok balfék rohangál évek óta egyedül, hogy az is csoda legyen, ha valaki egy társat összeszed. :P
2010. júl. 1. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Most volt a 2. évfordulónk, végig távkapcsolat. Egyikünk sem csalta meg a másikat, mint ahogy azt kedvesen említette egy korábbi válaszoló. Pedig nem is mindig hetente találkoztunk, sokszor csak 2 hetente, és úgy néz ki, egy ideig nem is nagyon fog ez változni.
2012. okt. 12. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!