Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek.3 évig még esélytelen az összeköltözés mert mindkettőnket köt a suli. (egyetem). Aki élt már távkapcsolatban szerintetek túl élheti ezt a 3 évet a kapcsolatunk ha hetente 1x találkozunk?
:(
Tapasztalatokra lennék kiváncsi mennyire nehéz fenttartani így egy kapcsolatot?
Bírom a távkapcsolatot csak félek hogy nem 3 évig.
Nem tudom.
Szerinted egy felnött pasinak elég heti 1 x a szex?
Te sem gondolod komolyan...Ki lehet bizni a 3 évet...de h nem lesz hozzád hüséges az tuti...találni fog abban a városnan ahol él egy klassz csajt aki mindig ott lesz mellette ha bánat éri ha mozizni akar ,ha bulizni...no meg szeretkezni...és Te hol leszel ez idö alatt??!!egy másik egyetemen...egy másik városban...és ha van eszed egy másik pasi karjában.... !!!
Osztálytársam két évig csinálta a pasijával, ráadásul többezer kilométerre egymástól, évente kétszer tudtak találkozni. Ma már boldog házasok és van egy tündéri babájuk :)
Ha valóban ő életed szerelme (ők ezt tudták, de előtte ékt évig együtt voltak sülve-főve), akkor minden rendben lesz, feltéve, hogy kölcsönös. Ha nem, akkor csak időpocsékolás, mert szét fog választani a távolság.
Ez miatt nem aggodom :)
Ő nem olyan.
És most írhatod de minden férfi ilyen...meg hogy rohadtul naiv vagyok. stb
De ez miatt nem aggodom.
Szerelem :)
Köszi kicsit megnyugtató másoknak sikerült.
Azt hiszem akarat kérdése az egész minkét oldalról.
És mi ezt akarjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!