Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltam a pasim kedvében járni de nem jött össze teljesen és szemét megjegyzést tett ahelyett hogy megköszönte volna. Ez már nem az első hogy ilyet csinál, dobjam ki?
23 vagyok, soha az életbe nem sütöttem palacsintát. És szerintem nagyon sokan.
A párod idióta. A szándék volt a lényeg. Ő tud? Ha nem tud, fogja be a száját, ha tud, akkor meg normális stílusban tanítson meg. Nekem is rosszul esett volna.
31 vagyok, és szerintem már nem fogok megtanulni palacsintát sütni, úgysem eszem meg.
Szerintem kicsit bunkó volt. Azért aki őszintén próbál neked kedveskedni, annak nem beszólni kéne. #deezmagyarország
Ki nem szarja le, hogy tudsz- e palacsintát sütni? 1) Attol hogy egyszer elrontasz valamit, meg lehet, hogy amugy meg tudod csinalni, csak epp figyelmetlen voltal/ siman csak nem ugy sikerult 2) kedveskedni akartal neki, o semmibe vette es nekiallt hisztizni. Halatlan kis pots a "parod". Igazad van, legkozelebb majd sut maganak.
A tobbi kommentelo pedig tapsolja meg magat, amiert annyira zsenialis ember, hogy soha az eletben nem egetett oda/ rontott el semmit. Valoszinuleg ez a legnagyobb erdemetek az eletetekben, oruljetek neki . :)
Na jó, megjelentek rögtön a hímsoviniszta meg kajab...i parasztok, akik szerint tök normális, hogy 1 db elcs...ett kaja miatt ekkora paraszt vki azzal, akit elvileg a legjobban szeret...
Én kidobnám, főleg ha nem az első eset és ha ilyen bunkó, hogy "hát nem igaz, hogy...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!