Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét dolog csak azért járni valakivel, hogy ne legyek egyedül?
Nagyon egyedül voltam az utóbbi időben, tavaly volt egy hatalmas nagy csalódásom, és már nagyon szerettem volna valakit magam mellé, és most van valaki, de részemről inkább csak ragaszkodás feléje, meg szeretet, mert kedves, aranyos velem, de saját bevallása szerint ő sem szerelmes belém, de ő már egyre többet kezd érezni, én viszont nem.
Szerintetek szálljak ki inkább még most ebből az egészből mielőtt még belém szeretne, mert akkor nagyon fog fájni neki, ha szakítok?
Vagy várjak, hátha én is belé szeretek?
Mert a lelkem mélyén, belegondolva, én nem élném meg nagy traumának a vele való szakítást, és lehet, még most ő sem.
Mit gondoltok?
Köszi.
Én is egyre jobban afelé hajlok, hogy hagyom ezt az egészet, mert nem akarok rosszat neki. :S
Mivel még nem szeret annyira, ezért talán még nem lesz akkora csalódás neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!