Szoliba télen is lehet járni? és muszáj szoli krémet használni? Kontaklencsés vok, mielött bemegyek aszoliba gondolom kikell venni? Tangába kell beállni vagy azt is lekell venni? és a szemet bekell csukni?
Igen, lehet télen is járni, és nem muszáj szolikrémet használni. Sőt, nekem azt mondták, hogy azt már szolizott bőrre lehet kenni, mivel az jobban segíti barnítani a bőrt.
nyugodtan levetkőzhetsz meztelenre, fertőtlenítve vannak a szolik, és így nem marad minta sem rajtad :) nem muszáj becsukni, de ha az arc szoli is be van kapcsolva, akkor ajánlott.
Lehet járni. Legegyszerűbben úgy tudod meg, hogy be van-e kapcsolva az arc része, ha megkérdezed. Bár én semmi esetre sem nyitnám ki a szemem szoliban, ha be van kapcsolva, ha nincs. (én mindig olyanba megyek, ahol be van, nem akarom, hogy az arcom hulla színű maradjon)
Szerintem felesleges kivenni a lencsét, mivel szinte minden szoliba lehet kérni uv fényt át nem engedő szoliszemüveget. [link]
De egy oldalon ezt a tanácsot találtam:
"A meleg illetve az UV-fény szárító hatása érzékenységet válthat ki a szemből, ezért szoláriumozás előtt érdemes kivenni a kontaktlencsét."
Nem muszáj krémet használni, én sosem használtam, mert túl drágák. Anélkül is ugyanolyan barna leszel, de elsőre tényleg csak 5-6 percre menj, utána növeld az időt fokozatosan. Én eddig max 25 percet voltam bent. Ha nem akarsz foltokat, akkor inkább meztelenül állj/feküdj be.
Én amikor voltam, az arc szolit mindig én kapcsoltam be. De rákérdezhetsz a szoláriumostól is, hogy be van e kapcsolva.
Ha fekvőbe mész, ne félj teljesen leengedni, volt ismerősöm, aki nem merte, mert félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!