Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig magyarázkodnom kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig magyarázkodnom kell a menyasszonyom előtt! Normális ez?

Figyelt kérdés

Nem csajozással kapcsolatban, mert 4 év alatt soha nem néztem félre! Nem is a haverokkal bulizás miatt, mert 4 éve nem voltam sehol! Még rendetlen se vagyok!

A bűnöm hogy mindent rosszul csinálok és ez felidegesíti őt! Pl ma megleptem azzal, hogy bevállaltam egy plusz munkát titokban, hogy megjavítassam a mosogatógépet, amire nem volt pénzünk. Azt hittem örülni fog. Ehelyett lehordott hogy a melós kiszellőztette az összes meleget a lakásból, most fűthetünk újra. Meg hogy olyan edélyt adtam neki a dzsuva leengedéséhez, amit nem kellett volna. Pluszban még összejártuk cipőstöl a lakást meg még koszt is csinált az ember! Azt mondta nagyon mérges most rám, mert semmi logikám és mindig hülyeségeket csinálok. Próbáltam az okokat megmagyarázni, pl hogy a melós ki-be járt a szerszámokért és nem szólhattam rá hogy mindig vegye le-fel a cipőt. Utána meg nem volt időm felmosni, mert már jött is meg.

Mindig így kell magyarázkodnom. Miért egyre zártam az ajtót, miért nem kettőre? Miért van elől a jelenléti ívem (mert talán szükségem van rá)? Általában minden rossz és nem megfelelő, logikátlan, hülyeség amit csinálok. Kipróbálta most a mosogatógépet, már mondta is hogy sokkal hangosabb mint volt és kár volt hozzányúlni! Jóhogy nem decibel mérővel állapítottam meg, pedig nem hangosabb.

Azt is kérdezném, hogy tényleg én lehetek ekkora pancser? Ha igen, akkor jogos végülis a dolog? Más is így szokott viselkedni ilyenkor? Ez az első párkapcsolatom, bár már 28 vagyok. Nem vagyok a nők kedvence, kb már azt hittem egyedül maradok a visszajelzések alapján, így viszonyítási pontom nincsen, hogy más csajok milyenek. Lehet hogy még “olcsón” meg is úszom a bénáskodást :D

2019. febr. 7. 17:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Ez a divat, mert jaj de cuki ahogy hisztizik, meg jaj de sokszínű, hangos, legalábbnemvisszahúzódó. Aztán pár év múlva meg rí a szájuk, hogy mindennőkuurvaa, holott bszott sokan vagyunk normálisak, minket mégis telibe tojnak :)
2019. febr. 7. 20:36
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon szép lehet, ha ezt 4 éve elviseled neki.
2019. febr. 7. 20:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy van az idegrendszered 4 ilyen év után ?

El ne vedd ezt a nőt. Vannak normálisak, akik alig várják, hogy normális, hűséges, megbízható párt találjanak maguk mellé. Te is találni fogsz olyat, aki megbecsül, értékel, egészen biztos.

Majd leszel annak az egynek a kedvence. Ezt a csajt meg tényleg hagyd el, mielőtt az őrületbe kergetne és teljesen tönkre nem vágja az önbecsülésedet.

2019. febr. 7. 21:48
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj,amíg nem késő! :D
2019. febr. 7. 22:03
 25/27 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom...milyen nők vannak. Durva . A te csajod is kérdező. Biztos vagy te abban, hogy ezt akarod feleségül venni?

Nem is értem hogy tudjàtok ezeket a csajokat pofànverés nélkül elviselni...

Nàlunk ilyenek sosem voltak. Mondjuk eszünkbe se jutott szétszedni a romlott cuccot. Ha kell akkor szakember vagy csere. Hozzàteszem, tavaly 1 hónap különbséggel beszart a hűtő meg a mosógépünk is. Nagyon régiek voltak. Vettünk újakat. Egy hónappal a hűtő cseréje utàn egy szombati napon épp mosàst indítottam volna el, nem kapcsolt be. Kimentem a férjemhez.

- Èletem!

- Mizu?

- Gàz van. Megdöglött a mosógép.

- Szivatsz!

- Halàl komoly vagyok, nézd meg.

Megnézte, vizsgàlgatta, ez tényleg behalt. Hàt mondom, akkor vegyünk màsikat, megkért hogy keressek a neten. Végül ugyanonnan meg is rendeltük még aznap ahonnan a hűtőt, még 4000 ft kedvezményt is kaptunk:) Mindkettő 1 héten belül itt volt, szuperàlnak.

Nem is értem miért kell bunkónak lenni, csak segíteni akartàl kérdező. Az én férjem se csinàl mindent tökéletesre, olyan ember nincs. De hàlàs vagyok neki és megköszönöm amit tesz. Mostansàg pl rengeteget vàllal helyettem itthon, segít amikor csak tud, mert lesérültem és nehezen mozgok, fàjdalmaim vannak. Nem azt nézem hogy kissé ferdén tereget, vagy akàrmi...hanem hogy segít! A helyedben otthagynàm a hàzisàrkànyt.

2019. febr. 7. 23:21
 26/27 anonim válasza:
Kedves 1-es!!! Szolj már nekem is légyszives!!!! Nö
2019. febr. 8. 09:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem magyarázkodás kell ennek, hanem egy jó szájbaverés.

32/f

2019. febr. 8. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!