Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig magyarázkodnom kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig magyarázkodnom kell a menyasszonyom előtt! Normális ez?

Figyelt kérdés

Nem csajozással kapcsolatban, mert 4 év alatt soha nem néztem félre! Nem is a haverokkal bulizás miatt, mert 4 éve nem voltam sehol! Még rendetlen se vagyok!

A bűnöm hogy mindent rosszul csinálok és ez felidegesíti őt! Pl ma megleptem azzal, hogy bevállaltam egy plusz munkát titokban, hogy megjavítassam a mosogatógépet, amire nem volt pénzünk. Azt hittem örülni fog. Ehelyett lehordott hogy a melós kiszellőztette az összes meleget a lakásból, most fűthetünk újra. Meg hogy olyan edélyt adtam neki a dzsuva leengedéséhez, amit nem kellett volna. Pluszban még összejártuk cipőstöl a lakást meg még koszt is csinált az ember! Azt mondta nagyon mérges most rám, mert semmi logikám és mindig hülyeségeket csinálok. Próbáltam az okokat megmagyarázni, pl hogy a melós ki-be járt a szerszámokért és nem szólhattam rá hogy mindig vegye le-fel a cipőt. Utána meg nem volt időm felmosni, mert már jött is meg.

Mindig így kell magyarázkodnom. Miért egyre zártam az ajtót, miért nem kettőre? Miért van elől a jelenléti ívem (mert talán szükségem van rá)? Általában minden rossz és nem megfelelő, logikátlan, hülyeség amit csinálok. Kipróbálta most a mosogatógépet, már mondta is hogy sokkal hangosabb mint volt és kár volt hozzányúlni! Jóhogy nem decibel mérővel állapítottam meg, pedig nem hangosabb.

Azt is kérdezném, hogy tényleg én lehetek ekkora pancser? Ha igen, akkor jogos végülis a dolog? Más is így szokott viselkedni ilyenkor? Ez az első párkapcsolatom, bár már 28 vagyok. Nem vagyok a nők kedvence, kb már azt hittem egyedül maradok a visszajelzések alapján, így viszonyítási pontom nincsen, hogy más csajok milyenek. Lehet hogy még “olcsón” meg is úszom a bénáskodást :D

2019. febr. 7. 17:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%

Mert van párod. Ennyi.

Én már férj vagyok mesélek.

Péntek este 5kor meghal a mosógép

Szétszedem ripityára mert persze hogy csapagy hibás ahhoz kell a legdurvább bontás.

Este 10 órakor : MIERT NINCS Kész a mosógép ?

Kepzeld elcsesztem péntek éjjel nincs nyitva csapágy bolt, és a lengéscsillapító is rossz volt mosógép alkatrész bolt sincs nyitva és nem tudom megoldani.

Szombat delben lett kész akkora de akkora hiszti volt mert ennyit kellett várni .

A sütő se jó mert angolul ír ki mindent.

Mivel égve hagyja a lámpákat kicsereltem ledesre. Mert nem balhezom, pedig a havi 35e Ft villanyszámla kicsit gyilkos.

Nem jó a színárnyalat. Ennyi.

Télen tönkrement a kapu motorja . Miért ilyen sz.r kaput vettem ami tönkremegy. (3 óra múlva már kész volt) . Jaaa mert anyjanal a panelban nincs kapu nem megy tönkre.

Hétvégén a rohadt viragvaza beleborult a házimozi erositobe. Ezért az erősítő a hibás. Nem vízálló

2019. febr. 7. 18:13
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj hogy hagyjátok magatokra nőni ezeket a nőket.Pedig nem szabad.
2019. febr. 7. 18:18
 13/27 anonim ***** válasza:
42%

A 11 esen jót nevettem :) tartottam egy kis önvizsgálatot :) volt, hogy én is este 11 kor nyavajogtam, hogy miért nem tudja már bekötni a mosogatógépet, ott áll az edényhalmaz a mosógatóba :)

jó, de ilyen max. 1-2x van egy évben , azert azt még kibírja azuram :))))

2019. febr. 7. 18:23
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

13: de ugye a mosogatogepbol a szűrőt nem szeded ki ?

Olyan engem érdekelne hogy miért zavaró ha van benne szűrő ? Komolyan, minden nyáron kiviszem az udvarra a mosogatogepet mert 1.5 év szűrő nélküli használat után a vízszint érzékelő eltomodik. Így nyaranta hogy ne télen kelljen javitom a gépet mert a szűrőt utálja ha benn van. Ha kérdem miért ? Csak

De ezek tényleg a házas élet szépségei.

2019. febr. 7. 18:32
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Azért rossz olvasni ezeket. Annyi nöt ismerek,aki nem nyavalyog,örül,ha van segítsége egyáltalán,jòfej,szép is, de mégse akarja öket elvenni senki... :(
2019. febr. 7. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
46%

15: megoldast én látom nem kell megcsinálni semmit nem kell érteni semmihez. Komolyan. Így is lesz panasz de legalább ok is van hozzá.

Mondjuk engem nem zavar egyik fulemen be másikon ki már azt se tudom mit mondott 25 perce :)) így nincs gond

2019. febr. 7. 18:53
 17/27 anonim ***** válasza:
32%

Szomorú baz@meg

Pedig a nők túlnyomó része ilyen.

Az meg hogy hagyjuk magunkra nőni őket?

Hát ez igaz. Csakhogy-nekem legalábbis-nem megy az hogy mi den percben a hátam mögé nézegessek és folyton erről vitatkozzák,diskuráljak napestig.

A nők viszont igen! Mert a nagyrészüket ez igenis szórakoztatja. A nőknek nincs hobbija. Ha nem dolgoznak akkor egymással versengenek azzal hogy ki a csincsibb,és kinek komolyabb a háztartása meg a párkapcsija.

Nyilván nem mindet. Van kivétel. Mindig van minden alól.

Én nem tudok,meg nem is bírom rávenni magam hogy annyi rengeteg enerdzsit belerakjak az állandó intrikálásba meg okoskodásba. Az meg hogy megcsapni nem opció. Azzal csak magamat alacsonyítanám le. Meg nem is az én műfajom.

2019. febr. 7. 18:57
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként írom ezt és bocs, de a leírásod alapján a barátnőd egy hülye p#csa.

Keresd meg a tökeid és állj ki magadért! Persze itt nem arra gondolok, hogy bármilyen formában is bántalmazd, csak legyél tökös. Biztos nem tökéletes a kisasszony sem, úgyhogy vágj vissza neki. Ha ez sem használ, akkor kuka.

2019. febr. 7. 19:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a no nem normalis. Nem arrol van szo hogy nem szeret teged, mert biztos szeret csak nem becsul meg addig amig azt erzi hogy ugyse hagyod el. Ha ereztetned vele hogy mas megbecsulne teged lehet eszbekapna
2019. febr. 7. 19:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudnám mi a loszart esztek az ilyen nőkön? Betegek vagytok komolyan.
2019. febr. 7. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!