Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én f 15, ő l 15. Szóval strandon engedi hogy bekenjem a seggét is mikor napozik, meg megszoktuk egymást öltelni, meg minden. Szerinted akkor jó úton haladok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 21:46
21/34 A kérdező kommentje:
jó gondolat...:P
2010. júl. 2. 21:35
22/34 anonim válasza:
Ember!!! Akkor azt csinálod hogy mielött elkezded maszírozni elötte csavarsz magadra egy törölközőt és akkor már nem is látszik semmi!!!
Remélem segítettem..
19/F
23/34 A kérdező kommentje:
há...nekem látszik...
2010. júl. 2. 21:37
24/34 anonim válasza:
konyorgom mekora a dakot 1 km-teres :D
25/34 anonim válasza:
"há...nekem látszik..." Akkor így jártál... baz.meg...
26/34 anonim válasza:
hokizd le a hátát.... azzal bekenheted a seggét is meg le is fog állni mind2en jol jártok:)
27/34 anonim válasza:
Ja igen és várjuk a fejleményeket:)
Bár ez nem annyira izgalmas, mint amikor a srácnak megtörtént a barátnőjével az első, na az igazán izagalmas volt.
29/34 anonim válasza:
De figyelj kedves kérdező. Csak Nyugodtan kenegesd gyakrabban és kérd meg , hogy ő is tegyen neked néha ilyen és abból úgyis kiderül, hogy jelent-e valamit ha kéri.
30/34 anonim válasza:
hát húzza az agyad a maga szórakoztatására és ennyi.
ne remélj túl sokat, a nők sokszor önbizalomnövelésre vetik be ezeket a taktikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!