Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szakítani egy kapcsolatban ha már megszoktuk egymást?
Ajjajjajj!
Ez baj látod! Ez a baj az emberekkel , hogy a megszokás miatt együtt akarnak maradni, aztán jön a sírás rívás meg a magány, meg a boldogtalanság!
Arra kell gondolni, hogy az a 6 év vagy akármennyi az szép volt jó volt, de vége és már boldogtalan vagy mert hazudsz ha nem!
Szóval ahhoz h ismét boldog légy megint rá kell lelned!
én nem érzem így...
Mi elég rég vagyunk együtt a párommal, legalábbis korunkhoz képest. (3,5 év)
Szerintem a megszokást nem kell összekeverni az unalommal. Mi már megszoktuk egymást, de unalomról szó nincs. Jobban kötődöm és ragaszkodom hozza, mint bárkihez. És ezt a biztos kapcsolatot nem rúgnám fel csak egy kalandért...
Nagyon szeretem és hálás vagyok Istennek, hogy van nekem egy ilyen párom, akivel bármit, bármikor megoszthatok. Nem állítom, hogy nem vagyok szerelmes, de a szeretet nálunk már nagyobb...eszembe sem jutna szakítani...
majdnem írtam pár soros oltást, de az utsó hozzászóló
*Ráértek még szeretettel szeretni...*
része visszafogott:)
ha már látom, hogy más is tisztán lát rajtam kívül akkor nincs kedvem fejet tágítani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!