Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki kéne felhívnia engem?

Figyelt kérdés

Párom 3hete szünetet kért, megkért hogy ezt tartsam tiszteletbe és amint jól lesz keresnj fog, hogy megbeszéljük a dolgokat.

Nekem már nagyon hiányzik, holnap felhívnám, hogy hogy vanés hogy hiányzik. Lenne értelme vagy inkàbb várjam míg ő keres?

Félek hogy túl sok idő fog eltelni és nagyon eltávolodunk egymástól.

Én 18L ő 19

2019. jan. 31. 22:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az hát. Eleve a szünetbe se kellett volna bele menned, de mèg fiatal vagy nagyon, ès tapasztalatlan, persze hogy remènykedtèl, hogy mèg lehet belőle valami.

Az a baj, hogy a szünet semmit se old meg. Ha problèmák vannak, azokat megbeszèlni kell, megoldást találni rá. Az esetek többsègèben meg azèrt szokták szünetet kèrni, mert kèpbe került valaki, aki èrdekli, ès ki akarja próbálni, lehet-e belőle valami, anèlkül, hogy a kapcsolatát feladná. Ha összejön szakít a règivel, ha meg nem, akkor visszamegy, egy "rájöttem szeretlek" dumával. Nagyon valószínűnek tartom, hogy a ti esetekben is ez törtènt.

Bár ezek után legalább annyi gerinc lehetett volna benne, hogy nem várat tovább feleslegesen, hanem tisztessègesen szakít. De hát az ilyen patkányok róla ennyi telik. Ez van.

2019. febr. 1. 11:38
 32/36 anonim ***** válasza:
De amúgy mièrt volt nagyon rosszul?
2019. febr. 1. 11:55
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem tudott eleget lenni a csaladjaval, tanulas is kevesbe ment neki, korlatozva erezte magat. Pedig mikor megkert ra en mindig elengedtem meg hagytam oke neha lehet hogy volt kis hiszti de mindig elmehetett
2019. febr. 1. 14:48
 34/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, te jobbat érdemelsz ettől az alaktól.

Jobb hogy előbb kiderült milyen ember.

Kívánom hogy találj egy hozzád méltó társat akit nem zavar a szereted és a törődésed.

f32

2019. febr. 1. 18:01
 35/36 Rockarc ***** válasza:

KErdezo, nem benned volt itt a hiba. A volt baratod konkretan egy patkanyt megszegyenito modon bant el veled. Erre semmilyen bocsanat nincs.

42F

2019. febr. 1. 20:43
 36/36 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez az "elengedtem", "elmehetett, de azèrt nèha volt hiszti" dolog tènyleg gázul hangzik.

Azon mindenkèpp èrdemes elgondolkodnod, hogy lehet joggal èrezte magát korlátozva, lehet nagyon rátelepedtèl. Az ilyen hozzáállás minden kapcsolatot tönkretesz, tanulj belőle.

Ettől függetlenül ez a fajta szakítási mód amit művelt tènyleg mocsokság volt.

2019. febr. 1. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!