Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki kéne felhívnia engem?
Párom 3hete szünetet kért, megkért hogy ezt tartsam tiszteletbe és amint jól lesz keresnj fog, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Nekem már nagyon hiányzik, holnap felhívnám, hogy hogy vanés hogy hiányzik. Lenne értelme vagy inkàbb várjam míg ő keres?
Félek hogy túl sok idő fog eltelni és nagyon eltávolodunk egymástól.
Én 18L ő 19
Szerintem ha megállapodtatok ebben akkor tartanod kéne.
Bár tudom hogy nehéz, de ha most felhívod lehet csak rontasz a helyzeten.
Maradj Férfi őrizd meg a méltóságod.
Ja igen te vagy a lány kérdező. Ettől még tartom, amit írtam.
1# voltam
Igen, és ha mégse fog keresni?
Nagyon rosszul van, és félek higy ez az idő kérés inkább szakítás akar lenni.
Képtelen lennék több hónapig azon aggódni, higy vajon épp elfelejt e vagy gondol rám.
Ne hívd fel, próbálja kitalalni mit érez
Kelesz e még neki avagy sem, szeretne e még avagy sem, valószínűleg elbizonytalanodott és most időre van szüksége, ha sikerülne és mi de rendben végződnek, mindenképpen derítsd ki mi miatt jött rá h szeret, az én párom abból jött rá hogy smarolt az exevel😂😂😂úgyhogy csak óvatosan, sok sikert!
2. vagyok. Ha soha nem fog keresni, akkor nem szeret.. akkor hiába futsz utána, csak megalázod magad még jobban. A pasik nem szeretik a nyomulós nőket, az lenne a normális(abb) hogy ő küzdjön érted.
Sokszor látom azt, ha a lány visszavonul.. lehet hogy a pasi nem keresi soha többet, de nagyobb valószínűséggel keresi, ha látja, hogy a nő nem nyomul... csendben kivárja amíg a pasi jelentkezik. Bár én egy ilyen után sem reménykednék már nagy szenvedélyes kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!