Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki kéne felhívnia engem?

Figyelt kérdés

Párom 3hete szünetet kért, megkért hogy ezt tartsam tiszteletbe és amint jól lesz keresnj fog, hogy megbeszéljük a dolgokat.

Nekem már nagyon hiányzik, holnap felhívnám, hogy hogy vanés hogy hiányzik. Lenne értelme vagy inkàbb várjam míg ő keres?

Félek hogy túl sok idő fog eltelni és nagyon eltávolodunk egymástól.

Én 18L ő 19

2019. jan. 31. 22:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megállapodtatok ebben akkor tartanod kéne.

Bár tudom hogy nehéz, de ha most felhívod lehet csak rontasz a helyzeten.

Maradj Férfi őrizd meg a méltóságod.

2019. jan. 31. 22:52
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg a női méltóságodat. Várd meg míg keres. Főleg hogy kérte, tartsd tiszteletbe a kérését.
2019. jan. 31. 22:54
 3/36 anonim ***** válasza:

Ja igen te vagy a lány kérdező. Ettől még tartom, amit írtam.

1# voltam

2019. jan. 31. 22:55
 4/36 A kérdező kommentje:

Igen, és ha mégse fog keresni?

Nagyon rosszul van, és félek higy ez az idő kérés inkább szakítás akar lenni.

Képtelen lennék több hónapig azon aggódni, higy vajon épp elfelejt e vagy gondol rám.

2019. jan. 31. 22:56
 5/36 anonim válasza:

Ne hívd fel, próbálja kitalalni mit érez

Kelesz e még neki avagy sem, szeretne e még avagy sem, valószínűleg elbizonytalanodott és most időre van szüksége, ha sikerülne és mi de rendben végződnek, mindenképpen derítsd ki mi miatt jött rá h szeret, az én párom abból jött rá hogy smarolt az exevel😂😂😂úgyhogy csak óvatosan, sok sikert!

2019. jan. 31. 22:57
 6/36 A kérdező kommentje:
És ha soha nem fog keresni?
2019. jan. 31. 22:59
 7/36 anonim válasza:
51%
Biztos lehetsz benne hogy keresni fog, ha valamit is jelentettel neki akkor el fogja mondani a véleményét és tisztességes elmondja hogy mi a helyzet, ha ezt nem teszi meg akkor neked tett szivesseget hogy el ment mert akkor megse érdemelt téged, fel a fejjel ne légy szomorú, fiatal vagy még nagyon❤️!
2019. jan. 31. 23:01
 8/36 anonim ***** válasza:
57%
Akkor engedd útjára
2019. jan. 31. 23:02
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok. Ha soha nem fog keresni, akkor nem szeret.. akkor hiába futsz utána, csak megalázod magad még jobban. A pasik nem szeretik a nyomulós nőket, az lenne a normális(abb) hogy ő küzdjön érted.

Sokszor látom azt, ha a lány visszavonul.. lehet hogy a pasi nem keresi soha többet, de nagyobb valószínűséggel keresi, ha látja, hogy a nő nem nyomul... csendben kivárja amíg a pasi jelentkezik. Bár én egy ilyen után sem reménykednék már nagy szenvedélyes kapcsolatban.

2019. jan. 31. 23:04
 10/36 anonim válasza:
51%
7 és vagyok, írj nyugodtan privátban ha szeretnél beszélni róla
2019. jan. 31. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!