Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki kéne felhívnia engem?
Párom 3hete szünetet kért, megkért hogy ezt tartsam tiszteletbe és amint jól lesz keresnj fog, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Nekem már nagyon hiányzik, holnap felhívnám, hogy hogy vanés hogy hiányzik. Lenne értelme vagy inkàbb várjam míg ő keres?
Félek hogy túl sok idő fog eltelni és nagyon eltávolodunk egymástól.
Én 18L ő 19
Ha akkor belementél, hogy legyen konkrétan három hét szünet, és megkért hogy tartsd ezt tiszteletben, akkor a helyedben tiszteletben tartanám, nem keresném addig.
Ha meg letelik a három hét, és nem keres, akkor levonnám a megfelelő következtetést, akármennyire fáj, és nem futnék utána.
"amint jól lesz keresni fog, hogy megbeszéljük a dolgokat"
És miért nincs jól? Történt vele valami, ami nem függ össze kettőtök kapcsolatával?
Mióta vagytok amúgy együtt?
Engem ezután abszolút nem is érdekelne a csávó!
N26
A szünet nem más, mint burkolt szakítás, illetve annak elhúzása. Arra szokott jó lenni, hogy legyen egy tartalèkjátèkos. Ne vegyèl rá mèrget, hogy nincs másik nő.
Amúgy meg ha nem adott konkrèt határidőt, csak hogy majd keres, ès már 3 hèt eltelt, akkor nincs miben remènykedned. Az tènyleg hosszú idő, ha eddig nem keresett, akkor nem szeret, nem vagy fontos neki. Lènyegèben mindegy is, hogy van-e másik csaj vagy sem, ez a hosszú szünet önmagáèrt beszèl. Ezen nem változtat az sem, ha te keresed fel, inkább csak megalázó lesz számodra.
Sajnálom, de jobb ha úgy veszed, hogy vège.
Anno velem ezt a barátnőm játszotta el, 2 hétig bírtam majd tovább léptem. Teljesen ki volt akadva, hogy nem vagyok képes rá várni, de nem is akartam rá tovább várni. 1 hét még beleférne nálam, 1 hónap biztosan nem. Lehet hogy direkt csinálja,lehet hogy csak szívatni akar, de ha valakit szeretek és tisztelek akkor nem szórakozok vele. Akkor szoktak az emberek így viselkedni ha nem egy szinten vannak, és az egyik példát statuál a másiknak bizonyítván saját igazát, manipulál ezerrel.
Soha senkivel nem szakítottam SMS-ben, de ezzel a nővel akkor igen, nem tisztelt engem és sem tiszteltem őt.
De egyáltalán mi a baja? Miért kell jobban lenni? Történt köztetek valami? Vagy vele történt trauma? Én ezt nem értem. Így nem bánunk a másikkal. Ha probléma van akkor meg kell beszélni és megpróálni megoldani. De ez a szünet dolog...háát nekem sántít.
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy próbálkozik mással és Te meg talomba kerültél...
26/N
Akkor ne várj tovább. Ez már túl hosszú idő. Vagy hívd fel, hogy tisztázzátok, vagy csak csendben engedd el.
Ha felhívod, akkor ne úgy tedd, hogy jaj hiányzol, meg szeretlek meg stb. Hanem egyenesen mond meg, hogy találkozatok, ès beszèljètek meg, mert te több időt nem vársz kètsègek között. Elfogadod, ha nem akarja folytatni, de mostmár döntse el mit akar, nem fogsz hetekig kèszenlètben várni rá.
Hiába szereted, ne legyèl szolgalelkű, mert így csak ki fognak használni, ès azt tudatosította benne, hogy bármit megtehet veled, te akkor is tárt karokkal várod.
Szóval az lenne a legtisztább, ha összeszednèd a lelki erőd, ès közölnèd vele, hogy rèszedről a szünetben vège, döntsetek a továbbiakról, bármi legyen is.
#28 vagyok, bocsi, már korábban elkezdtem írni, így az utolsó kommentedben már nem olvastam. Hát mit ne mondjak jó nagy bunkó. Ha most nem hívod, akkor nem is szólt volna, hogy akkor ne várj rá?
Hát mindegy, jól tetted, hogy felhívtad, így legalább tisztázódott, tovább tudsz lèpni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!