Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki kéne felhívnia engem?
Párom 3hete szünetet kért, megkért hogy ezt tartsam tiszteletbe és amint jól lesz keresnj fog, hogy megbeszéljük a dolgokat.
Nekem már nagyon hiányzik, holnap felhívnám, hogy hogy vanés hogy hiányzik. Lenne értelme vagy inkàbb várjam míg ő keres?
Félek hogy túl sok idő fog eltelni és nagyon eltávolodunk egymástól.
Én 18L ő 19
Amugy ha letelik a határidő szerintem jogos ha keresed mert neked ennyi jár hogy beszéljetek őszintén.
A szó nélküli eltűnés a legaljasabb eljárás amit egy társ vagy jelölt elkövethet.
Megalázó és kétségek között tartó.
Csak jelzem én ilyenre nem lennék képes és szerintem itt sokan mások sem.
Bízzunk benne hogy Mr F19 egy rendes srác és betartja amit ígért és nem játszik az időddel és ami ennél is fontosabb az érzéseiddel.
A jó értelembe vett őszinteség mindenkinek kijár!
Igen, és ha mégse fog keresni?
Komolyan ez a szünet mizéria..
Ez szakitás csak kell egy tartalék luk..
Ne hívd fel.
Ha nem keres, nem keres, majd jön más.
Nyilván MÁR eltávolodtatok és valami nem stimmelt, ha szünetet kért. Ami egyébként szakítást szokott jelenteni.
Letelt az idő.. Hívd fel és mond meg neki hogy nem várhatsz rá örökké, és hogy nem volt korrekt hogy nem jelentkezett.
Sokan nem is keresnék , de te mivel szereted neked ez lesz a legjobb..
Adj neki te ultimátumot.
Kerdezo, hidd el, hogy lelepett. Ha megis visszamenne, akkor porul jart. Ez az ultimatumos eltunes nem mas, mint egy kiugrasi kiserlet. Paros labbal rugd ki, akkor is ha visszajon a "gondolkodasi szabadsagrol". Szorakozzon massal. Te pedig lepj tovabb, lesz meg boven jopar pasi, akit el kell hajtanod a nem felelt meg cimszoval, szoval ne busulj nagyon, te meg a parkereses elejen jarsz.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!