Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenézed azokat a nőket, akik a párjuk pénzével villognak?
Ha pl simán közli, hogy azért nem dolgozik egyetem mellett, mert a párja jól keres, és ráér elhelyezkedni, ha végzett, inkább tanul. Vagy hogy a nyári vizsgaidőszak azért ment neki olyan jól, mert be volt ígérve egy nyaralás, ha minden meglesz.
Fiatal lány, szóval nem 30+ htb 2 gyerekkel.
Viszont egyáltalán nem látszik rajta, hogy lenne egy fillérje is, a ruhái átlagosak, a nyaralásokról nincs kép sehol....
Nem nézem le mert semmi közöm hozza ki ,hogy el vagy milyen életet választ
Nekem nem jönne be ez az élet így nem is elek így
"Ha pl simán közli"
Ez nem villogás. Nem nézem le őket. Miért tenném? Egyedül kettejükre tartozik a dolog.
Bírom, hogy mindenki imád ítélkezni és azt emelni piedesztálra amit és ahogy ő csinál.
Ebben mi a villogás? Csak nem dolgozik, mert a párja minimálisan támogatja. Egy nyaralás egyáltalán nem luxus...
Egyik ismerősöm egy hónapon keresztül ugrált, hogy a pasija vett neki 5 (!) millió forint értékben karácsonyi ajándékot, mert hát mennyire gazdag, és most ő mennyire kva menő. Na az villogás. És nem nézem le, szimplán rohadtul irritál, mert nem vagyok kíváncsi rá, de ő az ember arcába tolja, ha érdekel ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!