Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindent a pénzével bizonyítani?
Szerintem neked kéne elmenned pszichológushoz..
Ha ennyi pénzem lenne én is megvennék mindent a szeretteimnek, hogy örüljenek.. veled még nem volt olyan, hogy valamit nagyon megvettél volna valakinek mondjuk szülinapjára csak nem volt pénzed rá? na hát neki van rá és meg is veszi.. mi ezzel a probléma?
szólnál neki h nekem is vegyen már egy-két dolgot? :D
nem biztos h a pénzével akar bizonyítani. lehet tényleg örömet szerez neki ez. van pénze, legalább nem önző módon magára költi el, nem?
Talán igaza van az előttem szólóknak, de (bármilyen meglepő!) nagyon tud frusztrálni egy nőt (is) az, ha a másik gazdagabb, és folyton olyan dolgokat vesz, amit nem tud neki viszonozni.
Nekem egyetlenegyszer volt olyan kapcsolatom, amelyben a fiú lényegesen vagyonosabb volt. Nem emiatt jöttünk össze, egyszerűen öltözködött, nem is tudtam róla. Javában együtt voltunk, akkor derült ki, és én is észrevettem, hogy elég volt ránéznem valamire. Szeretem az ajándékozást, de kölcsönösen. Ha a társam vesz valami apróságot, én is viszonzom. Ha ő meghív valamire, én megkínálom otthon valamivel, sütivel, vacsorával, ebéddel, mindegy. Értitek, a kölcsönösség a lényeg!
A kapcsolatnak a fenti szituáció vetett véget, mert hiába jeleztem neki többször, hogy vegyen visszább. Normális nő nem a vagyont lesi, nekem már például rém kellemetlen volt, főleg, hogy az ismerősök is elkezdték rebesgetni, lám, hirtelen én milyen anyagias lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!