Miért érzik magukat nagy embernek sokan, mikor a szülei pénzével villognak, nem is a sajáttal? Téged nem zavar?
A haverok folyton kirakják Facebookra, a kocsi előtt fényképezett képeket, meg benne is vigyorogva ülnek mikor mennek valahova, a suli előtt a motorhazteton ülve bandáznak... És mondtam már nekik, hogy miért vagánykodnak a kocsival, mikor nem iy az övé, hanem az anyjáé, de azt mondták, dehogy nem az övék, mert ők használják...
Ja aztán 1x gyorshajtás jött csekk, aztán 2 hétre nuku kocsi...
Miért érzik magukat nagynak a szülők pénzen? Nekem is ezt kellene tennem? Szerintem ciki anyuka autóján vagánykodini... Én is vihetném szülők autóját, sőt tesómét is! De szerintem nem kellene villogni más autójával...
Miért foglalkoztat, hogy ők mit csinálnak?
Miért zavar, hogy más holmikkal villognak?
Téged nem zavar?
20f
Én alapvetően leszarom. Több okból is:
- Az emberek 90%-a nem azt fogja nézni hogy kitől van neki, csak hogy van.
- A csajoknál sem azt nézik hogy szerezted, csak előny ha neked van valami ami a másiknak nincs.
- Ha magad szerzed, akkor is azt fogják mondani hogy "biztos anyuci vette" szóval tökmindegy.
Ez hülyeség, attól hogy villog a pénzzel, még ugyanúgy megtanulhatja a dolgokat, nem jelenti azt hogy ő csak naplopó lesz.
Ismerek sok pénzesebb évfolyamtársat, azért nem mindegy hogy el tudnak járni népszerű helyekre, fesztiválokra, olyan hobbijuk van amire nekem nem is telik, el tud menni nyaralni, világot látni.
Vagy nem mindegy, hogy apuci megveszi a kocsit, házat, másnak meg a fizetése fele elmegy az albérletre, és akkor hónap végén kijön 0-ra.
Jól lehet élni pénz nélkül is és tartalmasan, nem azt mondom, de azért tény hogy egyszerűbb minden, ha van pénzed, és ez a való világ, itt nem mindig a jók győznek.
Majd kinövi, 20 évesen még bőven belefér. Te sem jársz pucéran mert a ruháért ami rajtad van vagy a lakásért is amibe élsz a szülő dolgozik meg.
Egyszerűen irigyled, ami szintén belefér, majd ez hajt előre hogy neked is legyen.
Engem nem zavar szerintem minden szülő venne gyerekének kocsit és lakást ha megtehetné, hisz miért dolgozna ha nem azért, hogy a gyereknek könnyebb élete legyen mint neki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!