Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan ijedtem meg kicsit ettől a lánytól?
Az elottem valaszolok tortenetei a pletyka hatalmarol tanulsagosak, de a kerdezo ezt is irta:
"Amit tőle tudtam meg szinte ugyanezek: Volt hogy 3-an dugták párhuzamosan, volt egy 4éves kapcsolata de közbe volt 2-szer szeretője hónapokig. "
Nem minden info szarmazik masodkezbol.
Lányok, szép ez az összetartás, hogy fel akarjátok menteni a kérdésben szereplő leányzót, de valljuk be, hogy nők közt is vannak ilyen "szép" darabok.
Teljesen megértelek kérdező, hogy kiábrándultál, sé nem tudnál bízni benne. Ha összejönnél vele, és 1 év múlva írnád ki ezt a kérdést, hogy gyötrődsz, vajon megcsal-e a barátnőd, mindenki azt írná neked, minek jöttél össze vele, ha ismerted a múltját.
A lánytól legalább az becsületes volt, hogy nem titkolta el, őszinte volt, megkaptad a döntés jogát.
28N
,,szinte mindig volt szeretője"
Emiatt még akkor is óvatos lennék, ha csak a komoly kapcsolatok lettek volna + mellette szeretők.
Ha nincs kapcsolata és kefélget, hát, nem túl kellemes a tudat, de nincs benne gerinctelenség. De a szerető azért az már...valaki előttem jól leírta, hogy lehet, egy év múlva olyan kérdést írnál ki, hogy minek jöttél össze vele, akkor meg azt kapnád, hogy de hát tudtad a múltját.
A legjobban úgy jársz, ha te is megdugod, aztán orevoá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!