Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan ijedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan ijedtem meg kicsit ettől a lánytól?

Figyelt kérdés
Ismerkedek pár hete egy 28 éves lánnyal. Már régóta szimpatikus,szinte már szerelmes vagyok bele. Csakhogy egy mélyebb beszélgetés és kis nyomozás után kiderültek róla elég kiábrándító dolgok. Amit megtudtam mástól,hogy tizenéves korában kb minden hétvégén más dugta meg de egyikkel se volt komoly kapcsolata. Ezt sajnos többen megerősítették. Amit tőle tudtam meg szinte ugyanezek: Volt hogy 3-an dugták párhuzamosan, volt egy 4éves kapcsolata de közbe volt 2-szer szeretője hónapokig. Namármost ezeket ránézésre nem gondoltam volna róla.(nem az a plázacica öltözködés,hanem teljesen egyszerű).Bizonytalan vagyok vele kapcsolatba és szerelmes vagyok bele,csak nemtudom,hogy ezek után meg tudnék e bízni benne,meg lehet hülyén hangzik de dühöt,csalódottságot is érzek irányába. Lehet most kéne abbahgyni az egészet?
2019. jan. 27. 08:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy (azt hittem) barátom, akivel az első pár randin közöltem, hogy nem fekszem le egyből senkivel. Elfogadta. Pár hét után felmentunk hozzá, iszogattunk, erre ő elég durván nekem esett, szerencsére kiszabadultam, ha hagytam volna magam, simán megerőszakol. Természetesen megszakítottam a kapcsolatot. Ment tovább az életem, majd kb egy év múlva visszajutott a fülembe, hogy én lesz@ptam őt, és míg ő elment mosakodni én megloptam. Egészen addig az terjengett a hátam mögött, hogy tolvaj vagyok :(
2019. jan. 27. 15:05
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
En nem ereznem magam biztonsagban egy ilyen ember mellett. Elkepzeltem ugyanezt a sztorit ferfivel es meg az egyes elemek kulon-kulon is tul vannak az en tureshataromon, de egyutt mar tenyleg sok. Szinte komediaba hajloan sok.
2019. jan. 27. 15:32
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az elottem valaszolok tortenetei a pletyka hatalmarol tanulsagosak, de a kerdezo ezt is irta:

"Amit tőle tudtam meg szinte ugyanezek: Volt hogy 3-an dugták párhuzamosan, volt egy 4éves kapcsolata de közbe volt 2-szer szeretője hónapokig. "

Nem minden info szarmazik masodkezbol.

2019. jan. 27. 15:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, szép ez az összetartás, hogy fel akarjátok menteni a kérdésben szereplő leányzót, de valljuk be, hogy nők közt is vannak ilyen "szép" darabok.

Teljesen megértelek kérdező, hogy kiábrándultál, sé nem tudnál bízni benne. Ha összejönnél vele, és 1 év múlva írnád ki ezt a kérdést, hogy gyötrődsz, vajon megcsal-e a barátnőd, mindenki azt írná neked, minek jöttél össze vele, ha ismerted a múltját.

A lánytól legalább az becsületes volt, hogy nem titkolta el, őszinte volt, megkaptad a döntés jogát.

28N

2019. jan. 27. 17:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló az egyik ismerősöm. Csak annyi a különbség,hogy neki annyi esze van mint egy marék döglött lepkének. Egész fiatal kora óta dugták,mint a lopott biciklit. Mindenki,aki érte.Családos apa,szingli,kapcsolatban levő,fiatal,öreg szó szerint aki érte. Egyszer összefutottunk volt sógoromnál(vele járt akkor) és megkérdeztem,hogy "te Éva,terhes vagy? " elég látványos hasa volt. Valasz"neeem,szedem a gyógyszert" Kérdeztem melyiket? "Hát már nem emlékszem a nevére mert 7 hónapja elfogyott" Na kitaláljátok? :D Apja bevitte a kórházba,hogy fáj a lány hasa,sebészeten közölték,hogy persze,mert hamarosan szülni fog.A volt sógoromra akarta kenni,de ők akkor 3 hónapja voltak együtt :)) Na ezt szülés után folytatta is,újra fűvel-fával -bokorral. Újabb gyerek,ezt se tudja senki,hogy kitől.Még ő sem,mert ugye a munkahelyen is mindenkivel (orvos,ápoló,takarító stb...) A szomszédba járt át,amikor a feleség elment otthonrol..Na,Ő se változott meg,Kiraknák az út szélére azt a sok kukit ami megfordult benne,bekötött szemmel azokat tapogatva eljutna Párizsig simán. Nem akarok beleszólni,de én azoknak a tudatában amit leírtál,biztos nem kezdenék vele.Nem tudnék megbízni benne
2019. jan. 30. 07:24
 26/26 anonim ***** válasza:

,,szinte mindig volt szeretője"

Emiatt még akkor is óvatos lennék, ha csak a komoly kapcsolatok lettek volna + mellette szeretők.

Ha nincs kapcsolata és kefélget, hát, nem túl kellemes a tudat, de nincs benne gerinctelenség. De a szerető azért az már...valaki előttem jól leírta, hogy lehet, egy év múlva olyan kérdést írnál ki, hogy minek jöttél össze vele, akkor meg azt kapnád, hogy de hát tudtad a múltját.

A legjobban úgy jársz, ha te is megdugod, aztán orevoá!

2019. jan. 30. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!