Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan ijedtem meg kicsit ettől a lánytól?
Hát ezért nem érdekelnek már a férfiak, mert bármilyen rendes lány lehetek, akkor is az olyan lányokba lesznek fülig szerelmesek a férfiak, mint aki a kérdésben szerepel...
Kérdező, neked kell tudni, hogy mit akarsz.
Nézd, azok régen voltak. Múltbeli tettek, fiatal volt, élvezte az életet. Szerintem butaság lenne emiatt megszakítani a kapcsolatot. Valószínűleg "benőtt" a feje azóta, rendes párkapcsolatot akar. Az meg, hogy megcsal e, rajtad is múlik. Az ember azért csalja meg a másikat, mert valami hiányzik, csak sajnos nem tud kommunikálni.
Én egyébként elítélem teljesen a megcsalást.
2#
Az hogy megcsalja-e a párját nem múlik a másik felen. Az hogy valaki megcsal-e a saját döntése. Mindössze elhatározás kérdése. Egy érett jó gondolkodású ember szakít, ha neki valami nem jó, ha nem tudják megbedzélni. Nem pedig a megcsalás lehetőségét keresi. Ez mind csak jellem kérdése nem másé!
2-es a hős Fehér Lovag, aki megvédi az ország legnagyobb ribizlijét is, hátha p...cihoz juthat XD
"Valószínűleg "benőtt" a feje azóta, rendes párkapcsolatot akar. Az meg, hogy megcsal e, rajtad is múlik."
Az emberek jelleme NEM változik meg varázsütésre csak mert elmúltak mondjuk 30 évesek. NINCS olyan h "jaj, eddig naponta hárman dugták meg az összes lyukamat de most már kiéltem magam és eggyetlen pasi kell nekem és monogám leszek". Az ilyen nőknek mindig kell a megerősítés hogy ők olyan jónők hogy minden nap más pasit kaphatnak meg.
Ha összejössz vele akkor csak számolhatod a napokat hogy mikor érzi megint szükségét hogy egy jó kis gang-banggel bizonyítsa magának hogy ő még mindíg milyen "jó" nő...
"Bár nem is kéne kéne kutakodni a másik után és akkor nem találsz ilyen dolgokat róla."
Csak mert te annyira kiéhezett és kanos vagy hogy bárkivel összejönnél, másnak még fontos lehet hogy kivel adja össze magát.
10+ év telt el. Szerintem kicsit túlspilázod.
De persze, nyilván ha kiábrándultál belőle, nincs értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!