Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom budapesti, és átmenetile...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom budapesti, és átmenetileg sem lennr hajlandó költözni vidékre. Van ilyenkor kompromisszum?

Figyelt kérdés
A következő a helyzet: párom született budapesti és a média világában dolgozik, szakmája erősen Budapesthez köti. Én vidéki vagyok, boldogtalan vagyok az eredeti szakmámban és pályaváltásra készülök (piacképes szakma). Bár Budapesten is lenne lehetőségem a tanulmányaimat folytatni, sajnos itt nagyon drága lenne a képzés, triplaannyi, mint vidéken, az albérletárak miatt sokkal többet kéne dolgozzak mellette, mint vidéken, ami nagyon megnehezítené az otthoni tanulást. A páromat kértem, hogy két évre költözzünk le vidékre, ahol nyugodtabban tudnék koncentrálni a tanulmányokra és nem kéne feláldozni az összes eddig gyűjtött pénzem, mert ugye családot is tervezünk majd, de ő hallani sem akar róla. Neki ez törés lenne a karrierjében és nem akar távol lenni a szüleitől (én 5 éve 250km-re élek a családomtól, mióta Budapestre jöttem, és nekem is nagyon hiányzik az én családom, viszont a karrierje miatti aggályokat megértem) Van ebben a hálatlan helyzetben megoldás illetve hogy lehetne bölcsen kezelni a helyzetet, hiszen valamilyen szinten bánt, hogy a párom nagyon rugalmatlan felém, meg sem próbált megoldást találni, és visszatetsző, hogy ennyire ódzkodik vidéktől.
2019. jan. 25. 21:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Vagy egyikőtök enged vagy szétmentek?

Kinek fontosabb ez a kapcsolat?

Már régen rossz ha ez így közétek áll.

Én nem vagyok benne biztos hogy egálban van az energia és kapcsolatba vetett hit és szeretet kérdésköre?

Pesten is kap férfit a barátnőd te pedig mehetsz vidékre tanulni.

2019. jan. 25. 22:18
 12/30 anonim ***** válasza:
Hmmm így tényleg bonyolultabb a szitu. A vidék mit jelentene? Melyik várost? Nem mindegy, hogy Debrecen vagy Vásárosnamény.
2019. jan. 25. 22:18
 13/30 A kérdező kommentje:

Szeged.

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Szakmát nem szeretnék írni, mert elég spéci terület és félek, hogy felismerne valaki a leírás alapján. De az a lényeg, hogy Budapesten ebben a szakmában már kezdőként is lehetne keresni 300-400 nettót, pár év múlva 500 ezret és a saját vállalkozásban is lenne potenciál. Szóval két év alatt tudnánk magunknak egy stabil egzisztenciát teremteni, ami páromnál a médiában elég bizonytalan, előreláthatatlan.

2019. jan. 25. 22:23
 14/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sok otthoni felkészülést, szorgalmat, gyakorlást igényel ez a szakma, nem elég csak iskolába járni és papírt szerezni. Teljes állás mellett majdnem lehetetlen, de minimum nehéz kategória készülni.
2019. jan. 25. 22:25
 15/30 A kérdező kommentje:
Kedves #11 ez az első nagyobb konfliktusunk és én is azt érzem kicsit, hogy ez a helyzet eléggé megdolgozza az egymásba vetett bizalmunkat. Én bevallottam a barátomnak, hogy én a médiás karrierjében nem bízok, sajnos ez az igazság.
2019. jan. 25. 22:33
 16/30 anonim ***** válasza:
14%

én a médiás karrierjében nem bízok, sajnos ez az igazság.

Anyagi okobol vagy vele mert ez nagyon olyan szagu..

2019. jan. 25. 22:41
 17/30 anonim ***** válasza:

Talán igazad is van, mennyire biztos a srác ebben a dologban? Tényleg ez az álma vagy belesodródott egy vertigóba aztán azt sem tudja hova sodorja?

Próbálj vele józanul beszélni elmondani neki ezt hogy át kéne gondolja mit hogy merre..

2019. jan. 25. 22:42
 18/30 anonim ***** válasza:
10%

A videki mindig vissza akar menni oda. Csak a gond van belole. Pestinek pesti a parja. En se mennek videkre egy napra se.

Hagyjatok elni egymast boldogan es szakitsatok.

2019. jan. 25. 22:42
 19/30 anonim ***** válasza:
60%
Menj levelezöre,tandíjra lehet felvenni diákhitelt,ha jól tudom semmi kamat nincs rajta,aztân majd visszafizeted mikor már jól keresel. Én ennyit tudok javasolni. Szerintem nem várhatod el ebben a helyzetben,hogy feladjon érted mindent. Mivel te akarsz menni,inkább neked kellene ezt megoldani és alkalmazkodni. Persze ez csak az én véleményem.
2019. jan. 25. 22:55
 20/30 anonim ***** válasza:
77%

Ha Te nem támogatod a karrierjében,és ezt közlöd is vele,akkor hiába is várod,hogy Ő viszont támogassa a Te terveidet. A barátod is ugyan úgy mondhatná,hogy nem lát benne nagy lehetőségeket.Itt kezdődik a baj.Innen meg már jön a sértettség a bizonytalanság.Aztán ha mégis lemenne veled,akkor mennyi időt töltenél a tanulással,és mennyit a kapcsolatotokkal?Csak mert azt írtad nem elég eljárni órákra,tanulni,hanem plusz időt is igényel.Addig a párod meghülyülne egy olyan városban ahol a karrierje(most az mindegy mit gondolsz róla) is megakad,pedig ez az álma.Veled sem tölthetne annyi időt,és ismerősei,barátai sem lennének.Mindezt azért,mert szerinted a Te karrierlehetőséged esélyes,míg az övé nem.

Tehát ha úgyis sokat kell tanulnod,akkor élhettek 2 évre távkapcsoltban.Ő marad Pesten,Te Szegeden.Valószínűleg a valóban együtt töltött idő ugyan annyi lenne kb.mintha leköltözne.Legalábbis nem sokkal több,hiszen nagy részétben folyamatosan tanulnál,és vagy plusz munka.Vannak akiknek sikerül így együtt maradni,mert tényleg szeretik egymást.

2019. jan. 25. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!