Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem kellene meghívni a lányom apját a lánya szülinapjára?
Nemsokára itt a szülinapja az 5éves lányomnak. Egy 20 fős kis zsúr lesz nagyszülőkkel, keresztszülőkkel ovis barátnőkkel. Az apjával már 2 éve vagyunk külön. Azt tudni kell még,hogy külföldön dolgozik. Havonta jár haza pár napra. A mostani párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Véleménye szerint az apját meg sem kellett volna hívnunk. Csináljon külön szülinapi partyit a lányának.
Azt mondta még a párom, hogy ő belesz@rik az egészbe és inkább ő megy el addig itthonrol.
Tényleg nem kellett volna meghívni az apját?
Köszönöm
Természetes hogy a születésnapjára jöjjön. Nálunk is így szokott lenni, az exnejem szervezi, én is megyek. Még nem volt olyan, hogy új párja van ott, de magam részéről örülni fogok neki, jóban voltam az utolsó párjával is.
A mostani párod és az exed között valami konkrét oka van a feszültségnek? Ha igen, ki miatt?
Na, azert tessek meghuzni a hatarokat. A gyerek apja tabu. Aki ezt harmadik felkent nem kepes felfogni, az a gyerekeddel is szembefordul. Az ilyen kapcsolatokban mindenkinek tudnia kell, hol a helye. Igen, a gyerek szulinapja ilyen. Meg a ballagasa, meg minden egyeb. A jelenlegi parod gaz. O nem tudja a szerepet, pedig ez biztos nem volt zsakbamacska, hogy a gyereknek apja is van.
42F
Igen, a 4.szülinapján is itt volt ex párom. Ott nem volt semmi gond. Meg amúgy sincs. Párom és a gyerekem apja közt van egy kis feszkó, de nem mutatják.
Én is úgy gondolom, hogy lesz még a lányunknak ballagása, esküvője. Ott úgyis ott leszünk mindketten, hisz a közös a gyerek.
"Én sem mennék el a párod helyében. Ott lesni, mint egy felesleges harmadik... Kemény érzés lehet, nem vállalnám ezt a megaláztatást."
Szerintem nem kell, hogy megaláztatás legyen, ha az anyuka tudja a dolgát. Pl. nem az apuka mellé ül le, nem az apukát ugrálja körül. Hanem a párja mellett foglal helyet, több apró gesztussal jelzi, hogy ő már ehhez a férfihoz tartozik. Apukát pedig úgy kezeli (udvariasan), mint más vendégeket, pl. nagymamákat, nagybácsit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!