Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülinapi ovis zsúr? Aki volt...

Szülinapi ovis zsúr? Aki volt már vagy tartott már, megírná a tapasztalatait vagy ötleteket, amik beváltak? 6 éves lányom szeretné a szülinapjára meghívni ovis barátait.

Figyelt kérdés
Minden tipp érdekel. Ezek hétköznap szoktak lenni? Anyukák elhozzák a gyereket és maradnak vagy elmennek a buli idejére? Kb. 5-7ig tervezném, ez jó lehet?
2014. jún. 22. 06:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Hétvégén szoktak lenni, mivel a legtöbb szulo dolgozik es igy egyszerűbb. Csak elviszik a gyereket, nem maradnak. A kornyezetemben a szombat délután 3-tol 5ig volt mind.
2014. jún. 22. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk már 4 éves kora óta rendszeresen tartom neki a szülinapi zsúrokat. Idén volt a hatodik szülinapja. 15 órára érkeztek a gyerkőcök. Szülők sosem maradtak, ők elmennek, mi Apukával ketten felügyelünk rájuk. Sajnos panelban lakunk úgyhogy nincs túl nagy hely. Eddig mi is bekapcsolódtunk a játékokba, sőt, készültem jó kis közös játék ötletekkel is, de idén erre már nem volt szükség. Csak szemlélődők voltunk :D Már nagyok, elvannak együtt. Én este hétig terveztem, hogy maradjanak, így is jttek a szülők értük, de valahogy egyik sem akarta még haza menni, így hát itt maradtak a szülők és a testvérkék is. A végére már elvesztettem a fonalat, mert 20-an lettünk, és este 9 lett mire mindenki elment. Igaz hullák voltunk és a romokat takarítottuk éjfélig, de megérte, mert a gyerkőcök boldogok voltak és még két hét múlva is ezt a partit emlegették az oviban :) Egyébként az elmúlt években max. öt pajtást hívhatott, idén pedig 7-et. Ennél többre már nincs is kapacitásunk a helyhiány miatt, de szuper jó kis buli volt. Ja és természetesen szombati napokon szoktuk tartan, hogy másnap maradjon idő a pihenésre és az élmények feldolgozására. Idén ez kivétel volt a munka ünnepe miatt pénteken tartottuk.
2014. jún. 22. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
én is 4 éves kortól tartom. oviban kettő volt a hat éves most lesz a sulisokkal. mindkettő eddigi és az elkövetkezendők is külső helyszíneken. nálunk nov a szülinap ilyenkor már nem lehetnek udvaron a házba meg egy rakat gyereket nem...de ezt mindenki döntse el maga. nekem megér 35ezret, a gyerekek imádták eddig is.újakra kiváncsi vok én is. nekünk eddig fél 5-fél7ig volt hétköznap, most pénteken lesz 5-7ig.szülők volt aki maradt volt aki nem. mi is helyszínfüggő hogy maradtunk vagy nem, ha családiházban volt nem maradtunk ha külső helyszín többnyire igen
2014. nov. 11. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!