Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok így reagálna ha ti készültök a
szülinapjára?
Egy torta plussz, egy pasi mínusz :P
2016. ápr. 12. 10:52
Hát ennyi. Ha torta már nem is lesz a legközelebbi talin, azért mond meg neki, hogy reméled átmegy a vizsgán és nyárra tervezzetek valamit :(
Ha szigorúan a tanulás miatt mondta le, akkor megértem és próbálom elfogadni a dolgot.
2016. ápr. 12. 11:14
Honnan a fenéből tudta volna, hogy készültél?
2016. ápr. 12. 11:23
Nagyon sajnálnám, hogy nem tudott jönni, és nagyon drukkolnék neki a vizsgákhoz. Szerintem én fogtam volna egy szelet tortát, és a szülinapján átvittem volna neki (figyelembe véve, hogy most nem ér rá ünnepelni, tehát szó szerint csak átugrok 10 percre, "puszi-puszi, jó tanulást, szeretlek, puszi, szia"). Őőő... ennyi.
2016. ápr. 12. 11:47
Le is szakadna a képem, ha ezek után haragudnék rá, hisz nem tudta, hogy készültem. Miután lemondta, átugrotam volna a tortával egy maximum fél órára, majd hagynám tanulni és drukkolnék a vizsgákhoz.
2016. ápr. 12. 11:58
*átugrottam, elnézést
Borzasztó hisztisnek tűnsz, kérdező, még a végére halkan megjegyezném. Passzív-agresszitásból jeles.
Előző voltam.
2016. ápr. 12. 12:01
Ez passzív-agresszív viselkedés, hosszú távon nagyon káros a kapcsolatra.
Mondtad neki legalább vasárnap, hogy miről van szó, hogy meg akarod köszönteni? Tudta, hogy ez neked milyen fontos? Ha nem, akkor rosszul kommunikáltad a dolgot. Ha igen, akkor ő nem vette elég komolyan és ez tényleg rossz.
Én a helyedben nem duzzognék és nem veszekednék, de elmondanám neki, hogy rosszul esett, hogy nem jött, mert sokat készültem rá.
2016. ápr. 12. 12:28
Az exem nekem is szervezett meglepetést, de mivel nem tudtam róla, és mást beszéltünk meg előtte, ezért elég hamar véget vetettem az egésznek. Ez a manipulatív viselkedés és hiszti nagyon kiábrándító.
2016. ápr. 12. 12:39
Neked leesett volna a gyűrű az ujjadról, ha megfogod a tortát, átmész vele és közlöd vele, hogy sajnálod, hogy nem tudtatok együtt ünnepelni, de a tanulásban legalább segíteni fog ez a jókora cukorlöket?
2016. ápr. 12. 12:59
Ha megbeszéltétek volna, hogy készülsz, megérteném. De basszus, ilyen dedót... honnan tudhatta volna, hogy készítesz tortát? És akkor még a képet is elküldeni neki, hogy érezze magát szarul. Azt meg meg lehet érteni, hogy egyetemi vizsgahéten, ha komolyan veszi az egyetemet, akkor elb.sszon több, mint 2 órát az életéből "csak 10 perc" találozásra. Amúgy meg te is mehettél volna, mi akadályozott meg benne?
2016. ápr. 12. 13:07
Kapcsolódó kérdések: