Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok így reagálna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok így reagálna ha ti készültök a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Kedden volt a szülinapja de tudtam hogy aznap nem tudunk találkozni. Vasárnap ùgy volt jön, vacsoràval ès tortával készültem de nem tudott róla, meglepinek szántam. Lemondta, nem tudott jönni. Ùgy voltam vele màsnap még jó a torta. Próbàltam könyörögni hogy jöjjön ha csak 10 percre is. 1 órára lakunk egymástól sajnos. Nem jött. Jövőhéten vizsgàzik egyetemen és tanulnia kell. Elegem lett. Kedden éjfélkor elküldtem a képet a tortáról hogy lássa készültem. Másnap vagyis a szülinapján írt hogy köszöni nagyon és sajnálja... valahogy arra számitottam volna hogy átjön elfújni a gyertyákat vagy valami. Egyedül eszem meg a tortát..
2016. ápr. 12. 10:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Még mostz sem a problémára koncentrálsz, kérdező. Miért nem kommunikáltok rendesen? Miért a facebookjáról nézad a dolgokat, miért nem vele beszéled meg? Miért nem tudod, hogy hol lakik? Milyen kapcsolat ez?
2016. ápr. 13. 08:27
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
De azt még mindig nem értem, honnan kellett volna tudnia szted, hogy készülsz, amikor titokban csináltad... ja, hogy este abból az egy manipulatív képből?
2016. ápr. 13. 09:42
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gusztustalanul passzív-agresszív,manipulatív, kombináló pi.. khm, nőktől mentse meg a sors az összes normális pasit.
2016. ápr. 13. 11:46
 24/26 anonim ***** válasza:

A nagybetűs "NŐ", aki elvárja, hogy a párja tudjon gondolatot olvasni. Ostoba és hisztis vagy, emellé szándékosan csinálod a feszültséget.

Csinálsz egy meglepetés bulifélét, de ha nem megy át a párod valami ok miatt végül, akkor kicsapod a hisztit, hogy te mennyit készültél...Nevetséges, hány éves vagy, 15?

2016. ápr. 13. 12:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem azon van a hangsúly, hogy az ünneplés miatt nem ment át, mert nyilván arról nem tudott, miért is kellett volna - hanem arról, hogy ezt utólag sem volt képes megtenni, sem a kérlelésre, sem a kifejezett jelzésre, hogy egyébként készült.
2016. ápr. 13. 12:53
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam èn is.. hogy ezek után miután látta a képet vagyis látta azt hogy készültem és ezek után sem akart volna találkozni. Vagyis semmibe vette amit neki csináltam. Nem érdekelte hogy gondoltam rá. Nem volt èrtelme megsütnöm a tortát.
2016. ápr. 13. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!