Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy anyuka két kicsi gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy anyuka két kicsi gyerekkel hová tudna "menekülni"?

Figyelt kérdés
Párommal már nem tudok együtt élni, szeretnék lépni de nem tudok. Két kicsi gyerekem van, itthon vagyok velük. Bölcsi, ovi kizárva mert nem tud senki értük menni. Semmilyen segítségem nincs.
2019. jan. 25. 15:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Akkor keress olyan munkát, ahol több a fizetés és nem hajnal fél ötkor kell indulni.
2019. jan. 25. 17:33
 22/25 anonim ***** válasza:
83%
Akkor rajtad sajnos nem lehet segíteni. Tenni nem vagy hajlandó magadért, meg a gyerekeidért, de mástól elvárod, hogy segítsen. Ülj csak ott a fosban, ahol eddig is, talán jön a szőke herceg és megment. Változtatni nem akarsz, munkát keresni nem akarsz, költözni nem akarsz, bíróságra menni nem akarsz....jó ez neked úgy, ahogy van.
2019. jan. 25. 17:47
 23/25 anonim ***** válasza:
80%

Ideiglenes állapot amiben vagy. Szerintem elhangzott itt egy két használható tanács.

Próbálj meg ismerkedni is, mert a gyerekeknek így vagy úgy de szerintem apa is kell és nejed is kell társ.

Én is próbálkoztam. Ha még eszembe jut valami megírom. Sok sikert kívánok

2019. jan. 25. 17:48
 24/25 anonim ***** válasza:
97%

Gyed extra: kapod a gyedet és mellette korlátlanul tudsz dolgozni.

Ügyvéd, gyerektartás; nem kedv kérdése, hogy akar-e fizetni.

25 ezer az albérlet: Szuper! Ne érdekeljen, putri, mert ott nem bánt senki. Onnan már kereshetsz másikat. És gondolom, nem tilos kifesteni, meg ilyenek.

Gyerekfelügyelet: családsegítő. Ezt is már leírták.

Ha mindenre csak kifogásod van, akkor nem annyira rossz az. Keress hobbit, tanulj, képezd magad, és majd elváltok, ha tényleg rossz lesz.

2019. jan. 25. 17:56
 25/25 anonim ***** válasza:
82%
Igaz, kifogásokat keresni könnyebb.
2019. jan. 25. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!