Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyuka két kicsi gyerekkel hová tudna "menekülni"?
Vègezz el egy dajka kèpzèst!
3 hónap?
Utàna keress olyan települst,ahol a helyi ovi-bölcsibe bekerülhetnèl te is ès a gyerekek is!
Így munka és a hozás-vivès is meg van oldva.
Bérelj más,hasonló sorsú anyukàval lakást.
Babyszitterkedhetsz is munka utàn.
A mai rohanó vilàgban erre baromi nagy igèny van!!!
Nem 160 ezerből kell fizetni, hanem fizetés+CSP+gyerektartás.
Mi a kétszintes, 4 hálószobás 200 nm-es házunkat adjuk ki 120 ezerért, 2 család lakik benne, így családonként 60 ezer nekik a lakhatás.
De te úgyis csak a kifogásokat keresed. Azt várod, hogy valaki befogad, ingyen lakhatást ad és még vigyáz is a gyerekeidre? Én is voltam egyedülálló anya, de én a lehetőségeket kerestem, nem a kifogásokat. Senki nem fog eltartani téged a gyerekek iskolás koráig, mert addig fennáll ugyanez a helyzet.
Hááát, kérdező, ha eleve így állsz a dolgokhoz, a faxért szültél, már ne haragudj az oltogatásért?
Érdekes: egyetemen tanulok, dolgozok is, szakmát is tanulok mellette és maszekolok. Jó, még nincs gyerekem, de addig, amíg ez az állapot fennáll, nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!