Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy anyuka két kicsi gyerekkel hová tudna "menekülni"?
Kenytelen lesz munkat keresni es ha kell, akkor kozvetlen melle koltozni. Nagy multiknal szokott sajat ovoda is lenni. Es eleg szerteagazo segelyrendszer van, "masok" komplett hordakat nevelnek emiatt. Kicsit jard korbe a temat, hogy milyen lehetosegeid vannak, mert 2 mondatbol a legjobb szandek ellenere sem tud senki segiteni.
42F
Családsegítőnek van olyan "szolgáltatása" hogy napköziotthon. Ha kell viszik hozzák a gyereket ovi suli, már nem tudom mennyi az ára, és házi felügyelet is van.
Amikor a férjem kórházban volt, nem tudtam szabit kivenni, én onnan kértem segítséget. Nagyon rendesek voltak. Akkori munkahelyemen 12 óráztam, reggel 6-este 6ig. Este hazamentem 7-fél 8 kb és a gyerek már otthon volt megvacsorázva megfürdetve várt, a hölgy akkor indult el tőlünk. A gyerkőc is szerette.
Családsegítő szolgálat lehet adna szociális lakást.
Gondolom olyan súlyos a probléma hogy menned kell.
Amennyiben ez így van jó hogy ezt felismerted, ne add fel.
Budapesten vagy egy nagyobb városban kéne gondolkoznod.
Mi esik hozzátok a legközelebb ami "nagyváros"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!