Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja hogy elhagyta az exe és menekülni próbál kapcsolatba velem? Vagy mi lehet az oka hogy nem akar beszélni arrol hogy miért szakított az exével?
Azt mondta hogy ha errol beszél fáj a feje, es rosszul van ezert ne kerdezzek errol semmit, mert nem akar beszelni róla.
Ezek szerint még nem lépett tul rajta? vagy miert teszi ezt?
Valoszinu meg nem lepett tulrajta es nem akarja feidezni az esemenyeket ujra
Ne kerdesoskodj majd eljon az ideje amikor fogrola beszelni
mert ugy gondolom azert van velem mert a lany dobta õt.
És azért nem mindeggy mert elõtte akár velem is lehetett volna ha vá egy picit rám. De nem várt, inkabb a masikkal ment el, mert az keznél volt.
Most pedig miutan a lany kidobta ujra elkezdett irni nekem.
Egyik exem is hárította ezt a kérdést. Aztán kiderült, hogy úgy megverte a nőt, hogy kórházba került. Utána ki volt akadva, hogy dobtam én is, hogy ezért nem volt velem őszinte. Utólag megtudtam, hogy nem egyszeri eset volt, hogy valakire kezet emelt.
Lehet, hogy azért nem mondja el, mert hasonlóan mocskos oka volt a szakításnak.
Az a kérdés, hogy ha te csak pótlék(pótluk)nak érzed magad, miért vagy vele?
Mivel nem mondtam.meg pontosan mennyit varjon ö ugy gondolta hogy nem kellek neki..
Most gondolkodok miert nem akar beszelni hogyan szakitottak, meg ragaszkodik hozza, vagy mert bántja vmi vele kapcsolatban .. ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!