Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mehetnék kicsi babával, ha elválnak az apjával útjaink?
Sziasztok!
Van egy 4 hónapos pici babám, még CSEDet kapok és családit, aztán majd gyed, gyest. A problémám az, hogy a párom korlátozza a személyi szabadságomat, ha meg nem sikerül neki, óriási balhé van, üvöltözik, én bőgök aztán több napig nem beszélünk. Eszébe sincs bocsánatot kérni. Se kávézni a barátnőimmel, se sétálni ketten a gyerekkel nem mehetek nélküle vagy engedély vagy a fent említett balhé nélkül. Nemhogy még más program családostul esetleg. Balhé van a sminkelésből, a körömfestésből, a fodrászhoz menetelből. /hozzáteszem, évente kétszer járok fodrászhoz, a körmömet is ennyiszer festem, műkörmöm nincs/ Féltékenységre nincs oka. Egyre jobban le vagyok lakva, visszafogyni se tudtam még, egy cseppet sem érzem magam nőnek és sajnos boldognak sem feltétlenül, csak háztartásbelinek. A problémám az, ha esetleg eldurvulna a helyzet, hova tudnék menni ebből a kis pénzből a gyermekemmel. Lakásom nincs, amiben lakunk az anyja nevén van. Szüleimre nem számíthatok semmiben. A rokonaim többszáz kilométerre vannak. Semmi ötletem erre az esetre, belehalok, ha "elvesztem" a gyermekemet emiatt....
Szerintem ilyen nagy, tíz emeletes tömbökből kéne minden városba egy lakótelep, ahol az ilyen anyák gyerekestől èlhetnek. Mert a környező országokkal együtt nincs összesen annyi anyaotthon, ahol ennyi buta nő elférne egyszerre.
Hogyhogy mit tudsz tenni? Bakker, ezt szülés előtt sose gondoltad végig, hogy el tudsz-e tartani egy gyereket, mit tudsz neki megadni?
Neked nem tanácsra van szükséged, hanem csodára. Azzal sajnos nem szolgálhatunk.
Ilyen esetben 90% azt szokta csinálni, hogy suttyomban keres egy másik kant, akihez odaköltözhet pulyával együtt. És vagy agyonveri a pasija, ha lebukik, vagy nem.
10% összekapja magát, kibírja addig, amíg visszamegy dolgozni, és utána elhúz a gyerekkel a búsba.
Te melyik típus vagy?
Pedig van igazság abban, amit mondott. Ha a szüleid és az elbújdosás sem opció, akkor kB ezek a lehetőségeid. Esetleg próbálkozz családsegítővel vagy valamilyen nőszervezettel, esetleg ők tudnak még segíteni.
32/f
Ne aggódj értem, én el tudom tartani a gyerekeim szál egyedül, és nem kerülnék egy válás miatt utcára.
Sőt, nem vagyok áldozat típus se, akit korlátozni lehet.
Így nagyjából kizárható, hogy csak hasonló helyzetbe se kerülök.
Erre egyébként milyen választ vàrsz? Patt helyzet. Megsimizhetjük a buksidat, sajnálkozhatunk, de ettől neked nem lesz se lakásod, se pénzed. Márpedig így marad az, hogy viselkedsz, jó kislány leszel, és tűrsz. Ha szerencséd van, pofozkodásig nem juttok el.
eléggé fura ez mert kb pont fordítva működik a pasid.
mert ilyenkor a nők átmennek csapzott hajú mackónadrágosba.
te meg adnál magadra meg minden,nem azt nyomnád,hogy fogadj el lelakva állandóan copfos zsíros hajúként is,erre bekettyósodott.
amúgy a diétával várjál a szoptatás végéig,mert ha elszúrod a kalóriabevitelt,akkor elmehet a tejed.
mondjuk nem mintha az állandó balhétól nem mehetne el.
amúgy meg ne hunyászkodjál meg,most már anya vagy,nem csak rólad van szó.
vagy meddig menne el ha csinálnád azokat amit leírtál?
képes lenne bántani egy szoptató anyát?
Munka, bölcsi, albérlet, válás.
Anyaotthon max akkor, ha bántalmaz. Hiszen ott is elvárás, hogy munkát keress, nem lehetsz ott csak úgy hónapokat.
9es szerinted engedi dolgozni??
Valamit nem értek. A ffi dolgozik nem? Az napi6- 8-12óra. Akkor rád zárja lakást? Ha a gyerek beteg? El se tudsz menni az orvoshoz. Vedőnőnek illetve család segítőnek jelezd. 1%az esély hogy a gyereket elveszik tőled.
Sajnos az állam segìtenii fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!