Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova mehetnék kicsi babával,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova mehetnék kicsi babával, ha elválnak az apjával útjaink?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 4 hónapos pici babám, még CSEDet kapok és családit, aztán majd gyed, gyest. A problémám az, hogy a párom korlátozza a személyi szabadságomat, ha meg nem sikerül neki, óriási balhé van, üvöltözik, én bőgök aztán több napig nem beszélünk. Eszébe sincs bocsánatot kérni. Se kávézni a barátnőimmel, se sétálni ketten a gyerekkel nem mehetek nélküle vagy engedély vagy a fent említett balhé nélkül. Nemhogy még más program családostul esetleg. Balhé van a sminkelésből, a körömfestésből, a fodrászhoz menetelből. /hozzáteszem, évente kétszer járok fodrászhoz, a körmömet is ennyiszer festem, műkörmöm nincs/ Féltékenységre nincs oka. Egyre jobban le vagyok lakva, visszafogyni se tudtam még, egy cseppet sem érzem magam nőnek és sajnos boldognak sem feltétlenül, csak háztartásbelinek. A problémám az, ha esetleg eldurvulna a helyzet, hova tudnék menni ebből a kis pénzből a gyermekemmel. Lakásom nincs, amiben lakunk az anyja nevén van. Szüleimre nem számíthatok semmiben. A rokonaim többszáz kilométerre vannak. Semmi ötletem erre az esetre, belehalok, ha "elvesztem" a gyermekemet emiatt....

2018. okt. 5. 20:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
29%

"Lesz itt még három gyerek öt apàtól..."

Vagy 5 gyerek 3 apától, vagy 5-től. :D Ugye bízik majd ismét, hogy az első figyelmeztető jel nem komoly, majd megváltozik miatta, na meg, ha lesz közös gyerek.És amikor rájön, hogy de, akkor majd elintézi megint azzal, hogy késő bánat...ezt a legkönnyebb.És akkor majd meghallgatja, olvassa megint a javaslatokat az általa elba.szott helyzetre, amikre tesz nagy ívben.Csak a csodát várja majd, meg sajnálja magát.Ja, meg megsértődik, ha valaki(k) őszintén leírja(ák) róla a véleményét(üket), hogy milyen agyatlan volt.Az is igaz, hogy ez már tényleg nem segít rajta, de mi segítene egy ilyen nőn?Elképzelésem sincs.

2018. okt. 6. 09:32
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, először is szedd össze magad. Egyáltalán nem reménytelen a helyzted, csak akarni kell. És nem úgy hozzáállni, hogy jaj hova menjek.

Csed-et kapsz, az egy fizetésnek megfelelő, a gyed is csak picit lesz kevesebb. És gyed alatt dolgozhatsz is. Addig van még 2 honapod, kezd el tervezni, alapozni a külön életed. Keress fel családsegítőt, hogy könnyebben bölcsibe juttasd a picit, és hátha tudnak olcsóbb szállást találni. Aztán munkabér+gyed+csp mellett már fenn tudsz tartani egy kis garzont magatoknak. Ne a kifogásokat keresd, hanem a megoldást. Persze nem lesz könnyű, de annál jobb lesz mint amiben most élsz.

És a "szökesedet" is tevezd meg, ne a szeme láttára akarj cuccolni, mert tutifix, hogy nem enged el és meg lehet meg is ruház. Szoval úgy kell elmenned, hogy ne sejtsen semmit, és nincs otthon.

Addig is tegyél félre pénzt ahogy tudsz, és teremtsd meg a lehetőségeket.

2018. okt. 6. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!