Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova mehetnék kicsi babával, ha elválnak az apjával útjaink?
Sziasztok!
Van egy 4 hónapos pici babám, még CSEDet kapok és családit, aztán majd gyed, gyest. A problémám az, hogy a párom korlátozza a személyi szabadságomat, ha meg nem sikerül neki, óriási balhé van, üvöltözik, én bőgök aztán több napig nem beszélünk. Eszébe sincs bocsánatot kérni. Se kávézni a barátnőimmel, se sétálni ketten a gyerekkel nem mehetek nélküle vagy engedély vagy a fent említett balhé nélkül. Nemhogy még más program családostul esetleg. Balhé van a sminkelésből, a körömfestésből, a fodrászhoz menetelből. /hozzáteszem, évente kétszer járok fodrászhoz, a körmömet is ennyiszer festem, műkörmöm nincs/ Féltékenységre nincs oka. Egyre jobban le vagyok lakva, visszafogyni se tudtam még, egy cseppet sem érzem magam nőnek és sajnos boldognak sem feltétlenül, csak háztartásbelinek. A problémám az, ha esetleg eldurvulna a helyzet, hova tudnék menni ebből a kis pénzből a gyermekemmel. Lakásom nincs, amiben lakunk az anyja nevén van. Szüleimre nem számíthatok semmiben. A rokonaim többszáz kilométerre vannak. Semmi ötletem erre az esetre, belehalok, ha "elvesztem" a gyermekemet emiatt....
Ha azt akarod, hogy majd a gyereked legalább egy minimálisan is, de nézzen valamibe, még addig hagyd ott azt a barmot, amíg pici.
Hidd el, pokoli egy gyereknek, ha ebben nő fel és bizony ez ilyen környezet is sokszor közre játszik, miért nem kommunikál a szüleivel a 18. életévének betöltése, netalán az érettségi bizonyítvány kiosztásával.
Szóval, ha nem akarod, hogy majd 18-20 év múlva nagy ívből le se legyél szarva, még most cselekedj. Remélem, annyi eszed volt, hogy ne menj hozzá feleségül, mert így azért relatíve flottul elhagyhatod a faxba, míg egy házasságnál sokkal pötsösebb lenne.
Na meg a saját érdekedben is jó lenne.
Azért remélem, nem csupasz seggel, nuku leigazolt munkatapasztalattal szültél, mert ha igen, akkor csak a gyereket sajnálom.
Én elmennék azokhoz a messzi rokonokhoz, akármennyire is messze laknak. Ha ők tudnak segíteni, megéri! Sőt elég messze is kerülnél a férjedtől, hogy ne zaklasson egykönnyen.
30N
Na, megjöttek a lúzerek, akikkel nem állnak szóba a nők, ezért azon élvezkednek, hogy "belerúgnak" egy anyába, aki nehéz helyzetben van. Mennyire lehet nyomorult az életük, ha ebben lelik örömüket?
Kérdező, ha nagyon rosszra fordul a helyzet, kérjél tanácsot a védőnőtől, vagy Családsegítőnél.
Most, mire ennyi energiát fektettél bele, hogy ilyen mélyre elásd magad és a gyereked, miért akarnál otthagyni mindent?:)
Viccet félretéve, te magad vagy az akadálya, mert minden jó helyett a rosszat cselekszed.
Most ha írom, hogy menj a rendőrségre és kérj titkos tartózkodási helyet, és a férjed jelentsd fel, elmész? Szerintem nem.
"Kívánom, hogy sose kerülj ilyen helyzetbe"
Nem vagy vétlen benne, hogy ilyen helyzetben vagy!
Most is sok lehetőséged van, de nem léped meg egyiket sem, mert csak.
Teljesen felesleges áltatni a kérdezőt, hogy ilyen-olyan anyaotthon és nőszervezet kihúzza a xarból. Nem fogja. Ez a nagy büdös magyar valóság.
A legtöbb ilyen esetben lehet menni az utcára, a gyerek meg nevelőszülőkhöz kerül. Anyaotthon után is. Igazság szerint a babànak is ez lenne a legjobb. A kérdező kivakarja magàt, visszamegy dolgozni, keres lakhatást, bölcsit, és visszakapja a gyereket, ha tud róla gondoskodni.
Ezért mondja mindig, mindenki, hogy a nő a gyereket úgy vállalja be, ha apa nélkül is fel tudja nevelni. Ilyenkor jön persze a lepontozás, a tàmadás, hogy de mi imádjuk egymást, sose válunk el, mindent megad nekünk, nyugodtan szülhetek kizárólag a pasim pénzére. 😍😍😍🤗☺
Aztán nesze neked, 4 hónap múlva lehet rettegni, hogy utcára dob, mert mertél fésülködni, ku.rva vagy.
Ku.rva drágán fogod megtanulni, hogy azért akart a pasid gyereked, mert ezzel láncol magához, és most tehet veled bármit, nem tudod elhagyni.
Teljesen komolyan mondom, hogy a suliban oktatni kéne minden lànynak, hogy hogy ismerik fel időben a bántalmazó kapcsolatot.
"Teljesen komolyan mondom, hogy a suliban oktatni kéne minden lànynak, hogy hogy ismerik fel időben a bántalmazó kapcsolatot."
Hiába oktatnák, amíg a naiv libák a szerelemtől elvakulva bíznak a semmiben csodára várva.A kérdező is így tett.A hülyeség ellen nincs biztos gyógymód.Sokan még a saját hibáikból sem tudnak okulni, a kérdező sem fog, látszik a magyarázkodásából.
Abból látszik, hogy ide jön sajnáltatni magát, és besértődik, ha azt írod, hogy minden szép és jó lesz, és legyen boldog.
WTF?
Ez az a helyzet, amikor sikerült elba.sznia az életét, és úgy 5-10 évig akkor is kemény munka, nélkülözés, és keserűség várja, ha hajlandó lépni egy nagyot előre. De gyenge, és nem fog. Eleve ezért került ilyen helyzetbe. Úgyhogy marad az, hogy tűri azt, amibe saját magát keverte. De ezt se fogja, mert a gyakorin aszonták, hogy neki jár a boldogság! Majd lázadozik, mint valami kamasz, elcsattan pár pofon nevelő célzattal, aztán ennyi.
Kétségbeesetten hajt új pasi után, aki megmenti, és megoldja helyette a gondjait. Utána csodálkozik, hogy megint egy xar kapcsolatban találja magát, alárendelve a férfi kénye-kedvére. De sose fog változtatni, mert ez az a nőtípus, akinek büdös a munka, börtön az iskola, és inkább tűri a pofonokat, mint hogy elmenjen egy normális munkahelyre, és keményen küzdve egyedül eltartsa magát, meg a gyereket.
Lesz itt még három gyerek öt apàtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!