Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mindenkinek annyira tökéletes szerelmi kapcsolatai vannak/voltak?
Amikor kiírok egy kérdést, például, hogy "egy hónapja járunk és ma csúnyán nézett rám. Miért?" a válaszok többsége olyan lesz, hogy "hagyd ott", "ha már most csúnyán néz rád akkor mi lesz késöbb?", "te vagy a bunkó, nem érdemled meg".
Tudom, túloztam a fenti példával, de nekem az a benyomásom, hogy egy kapcsolat tökéletesen kell, hogy működjön, másképp jobb ha szakítunk.
Ennek több oka is lehet. Az egyik, hogy tényleg itt mindenkinek tökéletesek a kapcsolatai. A másik, hogy a kapcsolat olyan mint az elromlott új autó. Könnyebb kicserélni, mint megjavítani.
# 7 A legtöbb milyen kérdésnél? Szerintem a leírásban példázott kérdés épp nem ilyen.
Nem a kérdések többségéről van szó, hanem épp az ilyesmiről, amikor jelentéktelenebb problémák esetén is rögtön ezt dobják fel a válaszolok, hogy a szakítás az egyetlen megoldás mindenre.
Nem, én pont ezért kommentelem ezeket a dolgokat. Hátha más tanul abból a hibából amit én is vétettem. Sokszor megalázkodtam, hagytam magam eltaposni. Egyes kérdések sok rossz emléket felszínre hoznak és úgyvélem más sem érdemli azt a fájdalmat amit én is átéltem.
Mondani kívülről könnyű mindent, nem te vagy emocionálisan invesztált a kapcsolatban. Benne lenni, szerelmesen már más tészta. De egy próbát megér, van az a helyzet amikor jobb eldobni a kapcsolatot, mintsem vergődni és tönkremenni.
Nem, egyáltalán nem. Én is pont azért szoktam írogatni, hátha valaki még időben észbe kap és előbb lép, mint én tettem.
Én annak a híve vagyok, hogy egy kapcsolatért azért érdemes és kell is küzdeni, DE! A legtöbb ide kiírt kérdésből az jön le, hogy a kérdező párja szarik az egészbe és a kisujját se akarja már mozdítani azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Ahhoz márpedig két ember kell.
Én ezért szoktam írni, mert a leírt jelekből pontosan ugyanaz történik általában a kérdezővel, mint velem, és én így is sokkal több időt feccöltem az egészbe, mint amennyit érdemes lett volna. Ha valaki nekem ilyesmiket tanácsolt volna, akkor nem egy évet húztam volna még le egy teljesen mérgező és halott kapcsolatban, talán csak 1-2 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!