Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha az elso sex utan par órával elhiresztelne a "barátotok" mindenkinek hogy szexeltetek?
Munkahelyen jottunk ossze majd a sokadik alkalom utan kettesben a hazaba tortent tobb is..
Ö aznap délutan ment dolgozni , en pedig masnap reggel a munkaba megtudtam hogy ö mindent elmondott az egyik kollegánknak( es a tobbiek is megtudtak). A kollega mondta hogy egybol eldicsekedte hogy velem volt es azt mondta hogy szexelt velem.
Ti mit tennetek ha ilyet tenne veletek az a srac aki tetszett nektek?
Én is szoktam mesélni, de nem úgy hogy mindenkinek és nem olyannak aki ismerné a lányt bármilyen formában is.
Amúgy sincsenek barátaim, max netes haverok, akikkel évek óta jóban vagyok, és emellett persze találkoztunk már párszor személyesen is, azoknak szoktam néha elmesélni.
Meg max talán mutatok egy képet a lányról, de semmi többet.
Meg a család tudja, hogy kihez járok, ennyi.
Közölném vele, a munkatársakon keresztül, hogy olyan gyenge volt, hogy több nem is lesz.
Idétlen hülye.
Kinöttem már a gyerekkorból. :)
Főleg munkatársaknak,de ugy alapba is.Senkinek semmi köze hozzá.
Biztos fel akart vágni.
Hogy mit tennék? Elbeszélgetnék vele,mert kiváncsi vagyok mégis miért...aztan repülne.
😂 😂 😂
Már oviban is szexelhetnek?? Kb.ezen a szinten van a hapsid!
Paraszt.
- Na és ezzel nem a származására céloztam.
Alap intelligencia,hogy főleg friss kapcsolatot' nem beszélünk ki!
Maximum tíz-húsz...éves haverságoknál két jó barát egymás között megoszt részleteket...diszkréten kezelve a témát.
De ez a hencegő idióta faxfej' viselkedés nagyon ellenszenves dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!